• Muhabbet
  • Sürekli başka kadınlara bakmak

Mavii__ her hata dedigine bak hele aldatmaktan bahsediyoruz söyle bakalım bilmiş bu kadının güveni nasıl yerine gelicek nasıl düzelicek ?dünya da yıkılsa olmicak hangisi olmus ki hangi güven senin dedigin gibi düzelmiş nerdeeee?? Kendimizi kandırmayalım cinsiyetci olman zaten reglden önce cocuk yaparsak kız olur sonra yaparsak erkek olur postundan belliydi belli ne kadar bilincli oldugun

Mavii__ ha ayrıca o kadar emek verdim evlendim şimdi beni aldatsa gozume gelmez bitiririm yani nişanlılıgımın arkasına sıgınımazsın o da tutmadı öyle ben seviyorum diye allaha emanet evlenmedim direk ve senin gibide sorunlarım varken cocuk yapmadım bana evlilik konusma

Mavii__ doğruyu kime anlatacak 5 yaşındaki çocuk mu bu neyin yanlış neyin doğru olduğunu bilmiyor mu yanında helali varken onun bunun kıçına bakan adam ve abartıyorsun diyen adam illa karısı onu biriyle yatakta mı bassın bu mudur Allah aşkına ben asla kimse boşan demem ki zaten kimse de buradakilerin sözüyle hareket etmez ama illa bir şey yapılması gerekiyorsa yapılmalı.
Sonra o yuvada mutsuz çocuklar büyüyor anne baba ne yaparsa çocukta onu yapar

Deleted_1 hheehhh💯💯💯👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Deleted_1 sanki cocuk büyütüyoruz bu düsünce yapısı yüzünden basımıza gelmeyen kalmadı erkekleri hep bir üstün tuttular sanki akılları yok biz onları kontrol eden makinalarız sadece onlara calısırız gibi eline saglık

Rouge sanki biz mutluluktan uçan bir kadına durduk yere kocanı bırak diyoruz şerefli olsun karısının yanında karı kıza bakmak nedir ya başkası onun karısına kızına baksa acaba ne olur namus abidesi kesilir milletin başına tövbe estağfurullah akşam akşam sinirlendim bak yine🤦‍♀️

Rouge ya kuzum işin içinde aldatma şiddet yoksa tabikide konuşarak hal olmayacak şey yok ama ne diyecen adamı karşına alıp niye karı Kıza bakıyorsun mu diyecen evdeki keklik tabi çocuğa baksın hizmet etsin yıpransın sen git gözün dışarı kaysın kör olsun o gözler

Deleted_1 valla yaaa👏🏻biz doğruyu kocamıza ogretmekle yükümlüyüz dogruyu anlatmalıyız bilmem neymiş niye evlenmeye aklı yetiyor cocuk yapmaya aklı yetiyor da baskasına bakmaması gerektigini mi bilmiyor ah canım yazık mı diyelim ee böyle yaparsalar erkeklerde kendilerine hak görür herseyi yapıyorlarda zaten. sanki ben büyütmek egitmek için evlendim oyle olsa giderim cocuk sahiplenirim niye evleniyim koca adamla yani bir insan kendi degerini bu kadar düsürüp de erkegi nasıl yüceltir baskasına bakıyor dogruyu bilmediginden diye ?hayret bisey. ben onun düşüncesine yorum yapmadım bu da benim yorumum ne oluyorsa ona

Deleted_1 aayyneenn öyle..tabikide ihanet şiddet olmasın sevgi bile yenilenebilir bisey bunlar degil olayı cok yanlış anlamıs

Rouge boşanmak tabikide asla kolay bir şey değil çünkü insan bazen alıştığı bir eşyasından bile kopamıyor mesela bazen baş örtümün iğnesi kaybolur ona bile üzülürüm çünkü aylarca kullanıp alıştığım bir şey aynısını alınca bile insanın aklı hala eskide kalır ama şöyle düşün canımı acıtan bir iğneyse kaybolduğu için şükrederim Buda böyle bir şey aldatıyorsa bunun sonu gelmez yapan bir daha yapar ve öyle bir yapar ki ruhun duymaz çünkü tecrübe sahibi olmuştur daha önceki açıkları bir daha vermez rabbim herkese Huzur mutluluk versin veriyor zaten sadece kullar bunu bozmayı çok iyi biliyor rabbim kimsenin yuvasını bozmasın diyorlar ya yuvayı asıl bozan kullar rabbim kullarının mutlu olmasını ister

Rouge ben yaptiginimi savunuyorum hayirdir te nerden nereye girmissin gercekden burda herkeze akil veriyorsun da kendine akil vermekde cok mu zorlaniyorsun. Ben demek istiyorum her post acana bosan demeyin sen bosa kocani o zaman bu kadar kolay mi sizin icin bosa gitsin yazmak

Rouge destan yazmana gerek yok dediklerine butun kadinlar katilir cinayetten aldatmadan girecek olursan. Bosan demek size dusmus bisey degil haddinizi bilin az ya her postun altinda bosan diyorsun

Mavii__ kılıy mı bısı gıtsın yızmık aldatmaya baskasına bakmaya derim cünkü düzelmicek ne demek ne alakası var git once konuyu ve neyi savunduğunu ogren adam defalarca kez baska kadınlara bakıyor ne bu???!!!! Öğretmeye cok meraklısın ya ben sana öğretiyim bu yanlıs aldatmak sende baskasına bakmamasını ogretsin diyorsun ve sizin gibiler böyle yaptığı için bu haldeyiz diyorum gordun mu baglantıyı

Mavii__ sen haddini bil senin gibi kendini ezdir diyemem aldatma olayına söylüyorum düzelmicek diye hep de söylicem cünkü bu böyle sen istersen kendini parçala benim dogrum bu sana uymuyorsa okur geçersin bak işine ben senin yorumuna atladım mı benim dogrum bu sende aldatan kocaları egitin de benim dogrum bu degil aldatmadan giriceksen diyorsun pardon da bu ne??? Hadi sana böyle hayatta basarılar

Deleted_1 demek istedigimi aciklayica yazmissiniz. Benim demek istedigim ise bosan gitsin derken o kisinin hayatini bilmiyorsunuz , ve eger varsa orta yolu bulmak lazim. En kotusune itmek nedir.
                      Cok fazla postlar da goruyorum bosa bosa bosa artik bu postta millete bosa deyip gecmeyin demek istedim ama karsimdaki kisi baska bir senaryodan devam etti. Aldatmak , siddet , buna benzer seylere susun durun demiyorum ki , oluru yoksa illaki bosanilmali. Hic bir kadin kendini ezdirmemeli .

Mavii__ yooo bir kez ihanet ederse bir kez biter 10 kere barışmam hala kafan orda gelmiş baskasına bakan adamı savunuyor hadi ordan cocugunda bile cinsiyet belirlemek isteyen insansın zaten ne beklenir hepsi de birbirine baglantılı gerçekler zoruna gitti tabi baktın yüzüne vurunca hava oldu he ya he

Mavii__ kız sen iyi misin bu aldatmak degil ne pardon ben aldatma postlarına siddet postlarına öyle diyorum yoksa cogu kişiye abartma hayatı zindan etmeyin yazıyorum sen tabi görmek istedigini görüyorsun bir tek goster bana aldatma siddet dısında nerde demişim bosan diye burda yazılanlar askı memnuda olmuyor

Rouge bana bak senin burdaki herkeze akil dagittin kizlar degilim ben, ne cinsiyet belirlemesinden bahsediyorsun? Cevremdeki konusmayi sordum kendini bilen insanlardan da cevabini aldiim . Camur at izi kalsin demisler , kusura bakma senin seviyene dusup de bosuna yazmisim sana.