• Muhabbet
  • Sürekli başka kadınlara bakmak

Rouge boşanmak tabikide asla kolay bir şey değil çünkü insan bazen alıştığı bir eşyasından bile kopamıyor mesela bazen baş örtümün iğnesi kaybolur ona bile üzülürüm çünkü aylarca kullanıp alıştığım bir şey aynısını alınca bile insanın aklı hala eskide kalır ama şöyle düşün canımı acıtan bir iğneyse kaybolduğu için şükrederim Buda böyle bir şey aldatıyorsa bunun sonu gelmez yapan bir daha yapar ve öyle bir yapar ki ruhun duymaz çünkü tecrübe sahibi olmuştur daha önceki açıkları bir daha vermez rabbim herkese Huzur mutluluk versin veriyor zaten sadece kullar bunu bozmayı çok iyi biliyor rabbim kimsenin yuvasını bozmasın diyorlar ya yuvayı asıl bozan kullar rabbim kullarının mutlu olmasını ister

Rouge ben yaptiginimi savunuyorum hayirdir te nerden nereye girmissin gercekden burda herkeze akil veriyorsun da kendine akil vermekde cok mu zorlaniyorsun. Ben demek istiyorum her post acana bosan demeyin sen bosa kocani o zaman bu kadar kolay mi sizin icin bosa gitsin yazmak

Rouge destan yazmana gerek yok dediklerine butun kadinlar katilir cinayetten aldatmadan girecek olursan. Bosan demek size dusmus bisey degil haddinizi bilin az ya her postun altinda bosan diyorsun

Mavii__ kılıy mı bısı gıtsın yızmık aldatmaya baskasına bakmaya derim cünkü düzelmicek ne demek ne alakası var git once konuyu ve neyi savunduğunu ogren adam defalarca kez baska kadınlara bakıyor ne bu???!!!! Öğretmeye cok meraklısın ya ben sana öğretiyim bu yanlıs aldatmak sende baskasına bakmamasını ogretsin diyorsun ve sizin gibiler böyle yaptığı için bu haldeyiz diyorum gordun mu baglantıyı

Mavii__ sen haddini bil senin gibi kendini ezdir diyemem aldatma olayına söylüyorum düzelmicek diye hep de söylicem cünkü bu böyle sen istersen kendini parçala benim dogrum bu sana uymuyorsa okur geçersin bak işine ben senin yorumuna atladım mı benim dogrum bu sende aldatan kocaları egitin de benim dogrum bu degil aldatmadan giriceksen diyorsun pardon da bu ne??? Hadi sana böyle hayatta basarılar

Deleted_1 demek istedigimi aciklayica yazmissiniz. Benim demek istedigim ise bosan gitsin derken o kisinin hayatini bilmiyorsunuz , ve eger varsa orta yolu bulmak lazim. En kotusune itmek nedir.
        Cok fazla postlar da goruyorum bosa bosa bosa artik bu postta millete bosa deyip gecmeyin demek istedim ama karsimdaki kisi baska bir senaryodan devam etti. Aldatmak , siddet , buna benzer seylere susun durun demiyorum ki , oluru yoksa illaki bosanilmali. Hic bir kadin kendini ezdirmemeli .

Mavii__ yooo bir kez ihanet ederse bir kez biter 10 kere barışmam hala kafan orda gelmiş baskasına bakan adamı savunuyor hadi ordan cocugunda bile cinsiyet belirlemek isteyen insansın zaten ne beklenir hepsi de birbirine baglantılı gerçekler zoruna gitti tabi baktın yüzüne vurunca hava oldu he ya he

Mavii__ kız sen iyi misin bu aldatmak degil ne pardon ben aldatma postlarına siddet postlarına öyle diyorum yoksa cogu kişiye abartma hayatı zindan etmeyin yazıyorum sen tabi görmek istedigini görüyorsun bir tek goster bana aldatma siddet dısında nerde demişim bosan diye burda yazılanlar askı memnuda olmuyor

Rouge bana bak senin burdaki herkeze akil dagittin kizlar degilim ben, ne cinsiyet belirlemesinden bahsediyorsun? Cevremdeki konusmayi sordum kendini bilen insanlardan da cevabini aldiim . Camur at izi kalsin demisler , kusura bakma senin seviyene dusup de bosuna yazmisim sana.

Mavii__ ya sen hem diyosun aldatılmayı savunmuyorum hem savunuyosun once bir celişme kendinle burda bosanma siddete kabul etme diyorum genelde bundan dert yanıyolar haliyle hep öyle diyoruz baskasına bakması da aldatma bu senin ne için ne onu da anlamadım cerez mi bu senin için hem öyle diyosun hem kavga ediyorsun cozemedim madem sende ezdirmeyin diyosun o zaman niye bana satastın madem cozumsuz seyleri sende biliyosun niye bana satasıyosun bende siddete aldatmaya yapmayın diyorum o zaman benimle derdin neydi

Mavii__ hanfendi hata dediğiniz karısının yanında başka kadınlara nefis uyandırıp ayak üstü elalemin karısını kızını hayalinde becermek değildir bu arsızlık bu sapıklık bu eşine saygısızlıktır ama hata değildir evlenmek yada boşanmak zor doğru ama insanın kendine olan öz saygısını yitirip ot gibi yaşaması ruhunu kaybetmesi içindeki sevincin ölmesi daha zor yaşama sevinci ölmüş kadınlarla dolu etrafımız bakın bakalım kendilerine yada çevresindekilere bi faydası varmı yada çocuklarına
              çok özür dileyerek söylüyorum böyle sizin gibi hapsoldukları hayatalara başkalarıda mahkum olsun istiyo ve bi evlilik kolay bitmez 1 kere aldattıysa bişey olmaz 1 tokat attıysa bişey olmaz nutukları veriyolar böyle kimse kimsenin altına yanlışlıkla yatmıyo kimse kimseye yanlışlıkla bakmıyo kimsenin telefonunu başkası yönetmiyor herkes gayet istekli gayet aklı başında giriyor bakıyo yatıyo ve bilinçli bilerek yapılan şeyler hatadan sayılmıyor maalesef hata yanlışlıkla yapılan şeylere denir biz kadınlar güçlü bireyler olsun diye yırtınırken sizin kimsenin ceseratini kırmaya müsvette bir hayata mahkum olmasına yol açmaya hakkınız yok.

Ruzgarin_kadini yemin ederim asagıda seni yazıyor gorunce dakikalarca bekledm ve yine yine yine haklı dogru bisey yazıcagını biliyodum yanılmadım dogruyu yanlısı hep cok güzel anlatıyosun benim demek istediklerimi en güzel dogru haliyle yazdın tam olarak bu 💯

Rouge biz başaramadıklarını başardığımız her koşulda dimdik durduğumuz için ötekileştiriliyoruz eyvallahımız yok çoğu insan istiyor ki biz sustuk o da sussun biz çekiyoruz o da çeksin herkes kendine yandaş arama peşinde burda zor hayat nutukları verenlere öyle şeyler anlatmak istiyorum ki tek söyleyeceğim ben başardıysam herkes başarsın istiyorum sadece kimse ezdirmesin kendini 😌

Ruzgarin_kadini benim de ornegim annem o da bize bunları söylüyor hatta keske o kişiyle bir saniyem bile gecmeseydi diyor zamanınız kıymetli diyor üstelik okuması bile yokken sıfırdan yaptı kimsesiz..böyle yaparak hayatları bitti yetmedi kadınların degerini bitirdiler izin veremem hata dedigine bak eğitmelisin dedigi olaya bak .kendi kabul ediyor ki bana kustugu nefret ondan. malesef bazı insanlar anca hayatları bitince anlıyor .ya cozulucek seylere bosan demiyoruz ki sanki yanlıslıkla olmus da ogret diyor. biz aldatılmayı kabul edersek siddeti kabul edersek nasıl düzelicek. bak böyle yaptılar da ne oldu duruma bak. dedigin gibi kimse kimsenin iyiliğini istemiyor ben cektiysem o da ceksin diyor ben çekmem o ceksin. kimseyi de kolay yalan yoldan ümitlendiremem düzelmeyecek biseyse düzelmicek dur ayakların üstünde dicem bunu kötülük gorup otur ezdir kendini Çek aman evlilik bu diyenleri iyilik görüyorlar. aileden ne görseler oyle gidiyor gelişmek gereken yere daha da geri gidiyoruz güclü durmak bu kadar zor olmamalı.iyiki varsın banada her kadına da ümit oluyorsun oluyosunuz umarım birgün herkes böyle olur da degiştiririz olduğumuz seviyeyi güclü ve dogrusu net olan kadınlara bayılıyorum bunu sadece bu olay için demiyorum genel olarak yorumlarını gördüğümde begenirim görüyorsundur bunun için dedigimi düsünme diye söylüyorum

Rouge evet görüyorum teşekkür ederim sende benim için her zaman yaşı küçük olsa bile ne kadar aklı başında dediğim bilinçli kadınlardan birisin sakın değişme 🥰

Ruzgarin_kadini yaa seni cok seviyorum cok ccoookkkkkkkkk ccookk teşekkür ederim hic degişmicem 🥰♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Ruzgarin_kadini Ozur dileyerek soylenecek birsey yok benim hayatimi biliyor musunuz ? Benim evliligim aldatma ve siddetten ibaret ve bosanamiyorum felan gibimi gozukuyorum ordan bakinca? Kadinlar gucsuz dursun diye ugrasiyormusum gibi gosterme hakkini kim veriyor size? Bir tek bu post icin yorum yapmadigimi defalarca soylememe ragmen sadece bu posta takilip kalmaniz da tuhaf. Korumaya calistiginiz kisi hemen hemen heryerde ben olsam bosarim yorumlariyla geliyor ve bugun artik karsiligini verdim herkeze bosanma kelimesini sakiz etmeyin dedim. Kimsenin cesaretini kirmadim kirmam da dayak yiyene bosanma otur dedigim bir yorumumu gordunmu de konusuyorsun? En ufak bir mevzu da bile bosan diyen birsuru insan var burda