Ruzgarin_kadini benim de ornegim annem o da bize bunları söylüyor hatta keske o kişiyle bir saniyem bile gecmeseydi diyor zamanınız kıymetli diyor üstelik okuması bile yokken sıfırdan yaptı kimsesiz..böyle yaparak hayatları bitti yetmedi kadınların degerini bitirdiler izin veremem hata dedigine bak eğitmelisin dedigi olaya bak .kendi kabul ediyor ki bana kustugu nefret ondan. malesef bazı insanlar anca hayatları bitince anlıyor .ya cozulucek seylere bosan demiyoruz ki sanki yanlıslıkla olmus da ogret diyor. biz aldatılmayı kabul edersek siddeti kabul edersek nasıl düzelicek. bak böyle yaptılar da ne oldu duruma bak. dedigin gibi kimse kimsenin iyiliğini istemiyor ben cektiysem o da ceksin diyor ben çekmem o ceksin. kimseyi de kolay yalan yoldan ümitlendiremem düzelmeyecek biseyse düzelmicek dur ayakların üstünde dicem bunu kötülük gorup otur ezdir kendini Çek aman evlilik bu diyenleri iyilik görüyorlar. aileden ne görseler oyle gidiyor gelişmek gereken yere daha da geri gidiyoruz güclü durmak bu kadar zor olmamalı.iyiki varsın banada her kadına da ümit oluyorsun oluyosunuz umarım birgün herkes böyle olur da degiştiririz olduğumuz seviyeyi güclü ve dogrusu net olan kadınlara bayılıyorum bunu sadece bu olay için demiyorum genel olarak yorumlarını gördüğümde begenirim görüyorsundur bunun için dedigimi düsünme diye söylüyorum
Sürekli başka kadınlara bakmak
Rouge evet görüyorum teşekkür ederim sende benim için her zaman yaşı küçük olsa bile ne kadar aklı başında dediğim bilinçli kadınlardan birisin sakın değişme 🥰
Ruzgarin_kadini yaa seni cok seviyorum cok ccoookkkkkkkkk ccookk teşekkür ederim hic degişmicem 🥰♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Ruzgarin_kadini Ozur dileyerek soylenecek birsey yok benim hayatimi biliyor musunuz ? Benim evliligim aldatma ve siddetten ibaret ve bosanamiyorum felan gibimi gozukuyorum ordan bakinca? Kadinlar gucsuz dursun diye ugrasiyormusum gibi gosterme hakkini kim veriyor size? Bir tek bu post icin yorum yapmadigimi defalarca soylememe ragmen sadece bu posta takilip kalmaniz da tuhaf. Korumaya calistiginiz kisi hemen hemen heryerde ben olsam bosarim yorumlariyla geliyor ve bugun artik karsiligini verdim herkeze bosanma kelimesini sakiz etmeyin dedim. Kimsenin cesaretini kirmadim kirmam da dayak yiyene bosanma otur dedigim bir yorumumu gordunmu de konusuyorsun? En ufak bir mevzu da bile bosan diyen birsuru insan var burda
Rouge bak konusmalarin birinin hayatini bilmeden yorum yapmakdan baska birsey degil , ben cekmisim oda ceksin gibi bir niyetle yazmadim, kafan almak istemiyor sadece sana laf geldigi icin bu kadar uzatmalara gittin , senin bir cok yorumlarindan biliyorum postlarina girip bakmama bile gerek yok. Sen herkeze ahlak vermekde kendini iyi saniyorsun, ama malesef daha toysun. Bir lafi kendine gore degistirip iyi rol yapiyorsun. Sana anlatmaya gitmiyecem cunku anlama egiliminde degil , hala kendi rolunun derdindesin sen
- Düzenlendi
Mavii__ bir çok posta yorumlarını gördüm Rouge nin ama hiç herşeye boşan yazıdğını görmedim gayet aklı başında cevaplar veriyor siz aldatma postuna herkese boşan deme diye kıza saydırdınız madem öyle en ufak şeye boşan diyor o zaman bekliceksin dediğin gibi bi yorumu varsa o posta yazıcaksın aldatma postunda insan hata yapabilir eğitmeliyiz yazıyorsun ve sizin görüşünüze aykırı doğruyu savunan post sahibine yol gösterici kendine gelebilmesi belki ihiyacı olan cesareti veren kıza her posta boşan yazıyorsun diye manas destanı gibi yorumlar yazıyorsun burdan bakınca bu postta savunduğunu kabullenen karşıyada bunu empoze eden biri gibi gözüküyorsunuz
Başarilar iyi geceler
Ruzgarin_kadini cok cok teşekkür ederim tekrar bu bana yeter 🙏💓💓💓
Deleted_1 ya anlamiyormusunuz gercekden okumuyormusunuz yazdiklarimi ben o kisiye yorumumu yaparken sadece bu konudan bahsederek yazmadim herkeze bosanma yolunu anlatmadan once ilk oturmayi konusmayi hatadan dondurmekden bahsetmek lazim dedim. Insanlar icin ne kadar kolay bir olay oldugu zaman aaa ben bunu kendime asla yaptirmam aaa ben ezdirmem kendimi demek ben olsam bosarim ben olsam kapiya koyarim. Bu tur konusmalara konusmayi acan kisiyi de uzuyor cunku o buraya icini dokmeye geliyor. Resmen beni aldatmayi savunan siddeti savunan biri haline getirdiniz.
Mavii__ Görmek istediğinizi görüp duymak istediğinizi duyarsanız olacağı bu. Bu postta gelipte böyle şeyler yazarsan adamı savunmuş olursun. Aldatmak illa FİZİKSEL değildir, RUHENDE aldatmak diye bir şey vardır. Adam gözlerinle kızları yesin bizde konuş düzelir mi diyelim? Yazdıklarının neresinden tutsak elimizde kalıyor. Boşuna anlatıyoruz.
Ruzgarin_kadini tek tek bakin o zaman goremiyorsaniz gozluk takip bakin , sirf aranizda ki iletisimdenn dolayi savunmaya gecip demek istedigimi anlamayacak kadar zorluyorsunuz kendinizi. 1000 kere de solesem anlamayacaksiniz. Cunku isinize gelen bu bana saygilar dilemeden once kendine lazim o saygi
Mavii__ hanfendi o bahsettiğiniz postlarda kussaydınız öfkenizi gerçekten varsa öyle herşeye boşan dediği bi yorumu aldatma postunda ne oturması ne orta yolu ne eğitmesi köpek mi bu adam eğitilsin anasının eğitemediğini bsşkası niye eğitsin eğitim çocuklukta alınır sonraki davranışlarımız bizim karakterimizden kaynaklı doğru olanı yapmak yerine yanlışı tercih ediyorsak kendimizden aldığımız eğitimi iyi değerlendirmediğimizden koca adamı karısı niye eğitsin elinden de tutup parka götürsün mü oldu olacak kendinizle çelişiyor sunuz 2 saattir varsa öyle yorumum göster diyor tık yok sizde hala anlamıyorsunuz diyip duruyorsunuz
Mavii__ ben kendimede etrafımada gayet saygılıyım farkındaysanız hala siz diye hitap ediyorum haddinizi aşmayın bence kendime saygım olduğu için aldatma postunda boşan diyen insana saydırmıyorum aldatmışmı boşansın boşanmıyormu kendi bilir bizene