Sürekli başka kadınlara bakmak
Mavii__ sizin benden öğrenmeyeceğiniz haddi ben sizden mi öğrenicem peki nedir farkınız babanız padişahmı gökten zembille mi indiniz 3 gözümüz 5 kulağınız mı var bayılıyorum şu kendini üstün gören insanlara
Kibrin hasmı Allahtır SEN bunu sakın unutma gayette bu posta yorum yaptın ters tepkiyi görünce anında 360 derece çevirdin doğruyu görmek için gözlüğe değil adalete ve vicdana ihtiyacı vardır insanın
Mavii__ Geri vitese takmanın anlamı varmı? Yada tek bir kişiyi hedef göstermenin? Bakın gerçekten kendimi boşa yoruyorum biz her ne kadar anlatırız diye uğraştıkça ANLAMAMAKTA ısrarcısınız. İnsanların bir (bom) noktası vardır o yüzden de her insan bazı şeyleri kaldıramaz uzatmaktansa bitirmeyi tercih eder ki zaten aldatan insanın düzeleceğini beklemeyin gerçekten sizi sevse yada sevmiş olsa aldatmaz affettiğiniz andan itibaren de daha da fazlasını yapar çünkü kırmızı ışık değil yeşil ışık yaktınız istediği gibi gider gelir. Demek istediğim o ki DÜZELMEYECEK insanlar için ömür harcanmaz bitirmek en iyisidir konuşmaklada anlamaz düzelmezde sadece siz kendinizi kandırırsınız.
Mavii__ ortaya bi laf atıyosan ispatlamak zorundasın ispatlayamıyorsan zaten yaptığın direk kul hakkına girer gılgamış destanı gibi yorumlar yazana kadar gidip bulup kopyalayıp yapıştırsaydın hepimiz susardık ama yokki yürek yok ben direk bu post için yazdım ama bu kadar başı dik kadının bir arada olacağı aklıma gelmedi şimdide yan çiziyorum diyecek yürek yok
Mavii__ kardesim gir profilime bak olmadı gir Muhabbet postlarına başlıklara bak senin dedigin gibi ufak biseye bosan dediysem cıkar çıkaramıyorsan konusma çünkü yok varsa getir gerekirse özur dilerim senden yada postlara bakmana da gerek yok eger beni bununla yargılıyosan yazdığım postu hatırlarsın zaten. bir kadın böyle bisey demişti ardle sen orda bosan dedin dersin eger aklında haksız yere bosan diyor olarak kaldıysam o olay da aklındadır ama onu bile söylemiyorsun ben birinin yorumunu sevmediysem mavi sen bu postta bunu dedin yorumunu sevmedim derim benim yorumumu sevmemişsin ama hangi yorum bilmiyorsun böyle bisey olabilir mi?bunun tek tek araştırılacak bişeyi yok .aslında sen bu postu savundun ve şimdi olayı çeviriyorsun
Mavii__ zaten beni muhattabına almaya edebin yetmez doğrulara verecek cevap bulamayınca direk cennet mahallesi pembe karakteri is comming hakaret loading saatlerce tek kelime hakaret yazmadan yerim dibine sokar sokar çıkarırım senide anlamayacağın için gerek yok
Adrienne KOCASI BASKASINA BAKANN KISI BEN DEGILIM BU BIR, IKINCISI BOSANMAYI KENDISI DE ILLAKI BILIYORDUR. BOSANSIN VEYA BOSNMASIN BU SIZE ARTI EKSI BIR SEY KAZANDIRMICAK. GERI VITES YAPTIGIM DA YOK , BEN O KISININ BOSAN KELIMESINI OKUR OKUMAZ YORUMDA BULUNDUM. YA GERCEKDEN HER INSANA BOSAN DENILIYOR, ALDATMA VE SIDDET HARICI POSTLAR ICIN KONUSUYORUM BIRISI HAYATINI ANLATIYOR ALTINDA DIREK BEN OLSAM KENDIMI EZDIRMEM BEN OLSAM YAPMAM BEN OLSAM BOSARIM , KARSIDAKI INSAN BU SEFER BASKA YOL ARAYISINA GIRIYOR VE DAHA KOTU SONUCLAR OLUYOR
Mavii__ son kez sana yazıyorum hala benden bahsettigin için burdan kac kişiyle ozelden dertlestigimi bilmiyorsun lütfen onlardan rica ediyorum onlar bosanma yolundayken nasıl evliliklerine bir nebze yardım kattıysam yazsınlar belki biraz utanırsın ufak seylere bosan diyor lafın fos çıktı zaten.bulursan özür dilerim diyorum o kadar net senden daha faydam dokundu motive ettim düzelttim onlar yazsınlar gor bosanmıslar mı kötüye mi gitmiş gör burda siddet goren aldatılanlar cok oluyor onlara diyorum asla ufak seylere demiyorum zaten mutlu evliligim var diye post yok bile bence artık dönme lafından
Adrienne yok burdaki herkesi benim öfke problemim var diyip hayattan bezdirdiği kocası sanıyo haysiyetli ve şahsiyetli hanfendi 😀😀
Ruzgarin_kadini insanin bir acigini bulup ordan vurmayi da iyi ogretmisler size alkisliyorum sizi 😄 hemen ilk isiniz bir acik yakalamak , bu da size yakisan bir hareketti, gec kalmadiniz kendinizi gostermekle 🤙🏻 siz benden o kisinin her yorumumuna bakmami istiyorsunuz , ben sizin dediginizi yapmadim diye de kabariyorsunuz , ben kumandaniz degilim bir seyi istiyorsam kendim istedigim icin yapardim size yeterince kendimi yordum gerek yok. Adminleri toplamayi unutma olurmu, ruzgarin karisi , postlarimi da okurken gozluk takmani tavsiye ederim kacirdigin seyler olmasin. Kotu kalbine ve yalaka dunyanda basarilar
Ruzgarin_kadini Biraz once Allahin adini yaziyordun ya , Kimseyi kinamamayi ogretmemisler size , evet OFKE SORUNUM Vardi VE YARDIMCI OLAN KISILER DE OLDU , ESIM DE HER ZAMAN ARKAMDA DURDU , KIMSENIN HAYATINA BURNUNUZU SOKAMAZSINIZ. BEN SAKLICAK BIRSEYIM OLMADIGIMDAN DERTLESMEK ISTEDIGIMDEN ORTAYA ACIK YAZMISIM ZATEN. @Rouge SANA GELINCE BEN KOCAMLA IYIYIM DIYE POST ACMA ZORUNLULUGUMUZ VAR DI DA BEN MI BILMIYORDUM? HANGI INSAN ACMISTA BEN ACAYIP SEN GEL OZELE BEN SANA GOSTERIYIM IYIMIYIM DEGILMIYIM. CIDDEN BIR KENDINIZE GELIN YA , HERKEZE YORUM YAPIP KARSILIK ALMAMAYA ALISMISSINIZ BENIMLE LAF YARISINA GIRIYORSUNUZ TAMAM SEN IYISIN SEN KIMSEYE BISEY DEMEZSIN BUNU MU DEMEMI BEKLIYORSUN. HERKEZ FIKRINDE OZGURDUR HERKEZ YORUMUNDA OZGURDUR. BANA KATILMAK ZORUNDA DA DEGILSIN SENARYO YAZIP DESTAN YAZIP OLAYLARI BURAYA TASIYAN GENE SENSIN , GORUSLERE SAYGI DUYMAYI BILSEYDIN YETERDI
Mavii__ ya sen ne diyosun ben sana iyi oldugunu ispatlama mı dedim senin iyi olmanla işim yok evliligine yardım edip az da olsa katkı sagladıgım insanlar yazsın gor dedim keske anlasan fikrime saygı duy diyosun ben sana bisey demedim sen bana saygı duymadın yetmedi birde seninle seviyeli düşüncesini konusan kaliteli insanlarla saygısızca konusuyosun birde gelmiş saygı diyor