Seda06 mesaj atmayı deniyim bi bakalım
İlişki başlatmak
Ginger yapamıyorum 😭
Bencilsismanpislik konudan alakasız ama kullanıcı adını yazarken nelerden ilham aldın aklından neler geçti 😂😂
Etipetito ahaha birden aklıma geldi 😂
Bencilsismanpislik birine sövmüşsün gibi duruyor da o yüzden sordum 😂😂
Teklif etmek derken, benimle bu gece ses yapar mısın demeyeceksin tabiki, arkadaşlarin da dediği gibi istediğini belli edeceksin. Ben yatağa soyunup girerim mesela. O da beni öyle görünce hemen soyunur. Ya da yatarken sarılırım. Sonra elimi yavaşça aşağıya indiririm. Bunun gibi şeyler…
Bencilsismanpislik bacım sen bizi bırak asıl sen bize taktik ver ben hangi köşede sıkıştırsam diye düşünüyorum😂😂😂
Eskobar karşılıklı taktikleşelim işte 😂 nasıl yapıyosun işte bana da anlat
Rengarenk yatağa soyunup ya da gecelikle girdiğim oluyo bazen, ama o zaman yine o beni öyle gördüğü için o başlatmış oluyo. Benim istediğim direk benim başlatmam bunu nasıl yapim 😂 çok saçma bi soru biliyorum ama gerçekten böyle olsun istiyorum
Bencilsismanpislik çekiyorum köşeye ne var ne yok saldırıyorum ısırıyorum öpmek bana göre değil😂
Eskobar kız ben ısırınca seksi değil komik oluyo hiç öyle ilişki havası yaratmıyo nasıl ısırıyosun öyle 😂 hey allahım ben neyi yanlış yapıyorum ya da hiç yapamıyorum ya
Bencilsismanpislik bak şimdi adam duruyorken otur önüne başla oral yapmaya. Durduk yere göz kirp. Ay ateşim çıktı yanıyorum vs de. Etek giy ya da şort altına külot giyme sen böyle ufak ufak başla. Bir kaç kez senden heves görünce herşey daha güzel olacak.
Bence direkt söyleyemiyorsan şey yap yataktayken ben önce saçlarıyla oynarım neticede karanlık yani utanacak bir şey yok sen onu görmüyon o seni sonra yaklaşır yüzünü öperim yanaklarını falan boynuna kadar inerim en son dudaklarını e o da anlıyor tabii sonrası kendiliğinden gelişiyor. Ama uyanıyorsan em mantıklısı karanlıkta olması çok istersen mum tarzı bir şeyler olabilir hem vucud hatlarını tamamen göstermez hem de yüzünü görmediğin için utanmazsın 🤷♀️
Bencilsismanpislik eşim işten eve gelince, yemek yerken kaş göz işareti yapıyorum ,soluğu yatak odasinda alıyor 😂 4,5 senelik evliyiz. Daha yeni başladi bende bu kaş göz işareti 🤣 onun öncesin de ilk senemizde bende cok utangactim, 2 senelik evli oldugumuz da mesaj atiyordum, ya da konuşmalarimdan belli ediyordum. Eşimle aramizda bi espri var, oni söyleyince direk anlıyor zaten. Daha sonra evdeyken felan eğer ben cok istekliysem yanina otururum, dokunmaya başlarim eşime, öyle yani
Bencilsismanpislik bi anda çık üstüne yapış dudaklarına 🤣🤣 bende yatakta pek aktif değilim utanrıım ve acaba hoşuna gidiyo mudur diye düşünmekten yapamam bişey
Wom35 ya işte tam olarak bu sanırım “hoşuna gidermi diye düşünmekten bişey yapamıyorum” ya doğru düzgün yapamazsam ya güzel öpemezsem, ya seksi olamazsam komik olursam ve s. off nasıl aşcam ben bu durumu ya
Sedaa hergün böyle karar veriyorum yanına oturayım bir iki dokunayım gerisi gelir zaten, geliyorum oturuyorum yok olmuyor yapamıyorum yine şimdi aynısı oldu, yapamadım:(
_Mandela_ yataktayken belki bi tık daha rahat olurum ama o da yatağa pek aynı anda girmeyiz, genelde ben erken gider uyurum.
Yokdahanelerrr bunları yapmam için baya level atlamam lazım benim bacım 😂
Bencilsismanpislik otur kucağına başlasın bacım ne taktiğiymiş 😂 sen de her şeyin farkındasın utanmıyorum diyosun 3 yıl olmuş daha ateşini belli edememişsin 😂