Sekerpare seksi bi gecelik almıştım bi seferinde üzerinden bir aydan çok geçmiştir bi türlü giyinip karşısına geçemedim inanırmısın 🤦 aldığım gün bi cesaret göstermiştim ama bak sana sürprizim var falan diye baya da beğendi ama o da şimdiye kadar hiç git giyin de gel demedi benden bekliyor herhalde her gece tamam bu gece giyinip gitcem diyorum bi terslik oluyo hevesim kırılıyor yapamıyorum umudum bi hafta sonraya artık
İlişki başlatmak
Bencilsismanpislik Hayır ondan bekleme ne desin adam sana 😂😂 Evet evet bitsin regl koş adamım kucagına, hiç beklemediği anca giyin, süslen gir odaya kapat ısıkları. TV izliyor bile olsa o an salona gir direk yatak odasına geçmesini bekleme
Sekerpare ya sanırım benim en büyük yanlışım bu oluyo yatak odasına gelmesini bekliyorum o da genelde benden sonra geliyor oturma odasında oturup bilgisayar başında oluyor çalışıyor falan nasıl gidip kucagina oturayim diyorum 😃 aslında bi keresinde konuşmuştuk bu konuyu küçük küçük işte ben ona sana yaklaşmak teklif etmek istiyorum ama sen hiç musait olmuyorsun hic benimle beraber yatağa gelmiyorsun ki fırsat bulayim dedi o da ne farkeder gel oturma odasında yaklaş dedi e sen bilgisayar başındasın çalışıyorsun dedim nolacak sen gelirsen tabi bırakırım işi dedi yeterki sen iste dedi ama ben yine yapamadım o zamandan beri
Etipetito @Bencilsismanpislik recep İvedik repliği buuu😅
@“Eskobar” ay öldüm 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂
Popy_ ahhaha 😂😂bende nerden tanıdık geliyor diyorum😂😂şimdi hatırladım tamam😅
Bencilsismanpislik Bence de git nerede oldugunun önemi yok, duş esnasında bile girebilirsin yanına 😜
Sekerpare gaza geldim kız, yapcam valla başarılı olursa senin sayende 🤣🥰🌼
- Düzenlendi
Bencilsismanpislik Olur Oluur. Kendine güven 🥳 Sonuçta seninde istediklerinin olması lazım, adam da sana açık kapı bırakıyor, gel diyor 😜. Koş atla koca senin tepe tepe kullan 🤣 Bu arada banyo müsaitse duşta deneyin derim 🤣🤣
Bencilsismanpislik neden, seni korkutan şey ne, eşin devam ettirmez diye mi korkuyorsun. Yani siz karı kocasınız artık, aranızda utangaçlık felan olmamalı. Istedigin yerde istedigin zaman sıkıştır dokun. Ben eşimin poposuna çok şaplak atarım 😂 eskittin artık popomu diyor adam, kocam yani sonuçta, istediğimi yaparım. Ilişkiyi illa erkek başlatacak diye birsey yok, eğer cok istekliysek bizde başlatabiliriz. 😊
Sedaa korkutan şey iyi yapamam, komik gözükürüm gibi şeyler. Yoksa utanmak değil, tam tersi onun hoşuna gideceğini biliyorum ama adim atamıyorum istediğim gibi olamazsam diye
Sekerpare duş en sevdiyim bi türlü deneyemedik ya 😂
Bencilsismanpislik bence komik gözükmezsin, sen kafanda öyle kurduğun icin öyle düşünüyorsun. Ama eşinin hoşuna gidecektir eminim ☺
Sedaa inşallah umarım, bu sefer cesaretimi toplayıp yapcam bişeyler yoksa çok canımı sıkıyor bu düşünceler. Yorumunuz için teşekkür ederim 😘😚
Bencilsismanpislik sen bi ilk dene, sonra sürekli yaparsin zaten 😂 önemli olan o cesareti toplamak☺
Bencilsismanpislik biraz dokunmak, biraz cilveli bakış, biraz göz suzme, cıvıltılı gülüş anlar o. Sen kendini bırakmiyosun heralde
Eşinin aşırı hoşuna gideceğini düşün