Eskobar Denizderya ben ne denediysem olmamıştı o bi dönem atlatıp rahatlıycaksın anca ben çok kilo vermiştim bi günü sade balık krakerle bitirdiğim oluyordu midemi kemiriyorlardı resmen hergün yemek yemek zorunda olduğum için çile çekiyordum resmen
Klm61 Denizderya bende 8 haftalık hamileyim hem emziriyorum hem midem bulanıyor yemek yiyemiyorum zorla yiyip içiyorum. Doktorum prilam diye bir ilaç vermişti o baya iyi geliyor canım hiç bir şey istemiyor ama mide bulantım da olmuyor
Mucize2 Denizderya kızımda 17.haftaya kadar kustum bir lokma su bile içemedim ama sabah uyanır uyanmaz 3 tane kurufasülye yutunca iyi geliyormuş
Melsa Şiddetli bel agrısı yasayıp hamile oldugunu ögrenen var mı acaba?? Aşırı bel agrım var ve cok sık idrara çıkıyorumm regl mi olcam gebelik mii 🙄🥺
bireylulmeselesi Denizderya 6. Haftada bulantılarım başlamıştı 7. Aya kadar sürmüştü. Tek çareyi prilam ilacını kullanarak bulmuştum. İlacı almadıgım gün felaketim oluyordu resmen. Bulantımı kesiyordu ama çok da uyku yapıyordu😴
Denizderya bireylulmeselesi ilk hamileligimde benimde öyleydi 7ay sürdü cok zor gerçekten bunda öyle olmıyım diye dua ediyorum 😭
Badiss Klm61 ahh benimde 14 aylık bir oğlum var ve çok yaramaz ama bende aralarını açmak istemiyorum bilmiyorum doğru mu düşünüyorum 🫠
bireylulmeselesi Denizderya buna da şükür ya 9 ay sürseydi😓 inşallah bu defa uzun sürmez bulantılarınız 🙏
Amara Denizderya çok kötü ya çok şükür benim mide bunaltılarım azaldı hiç bi şey yapamıyorsun bi sabahları dişlerimi fırçalarken çok kötü oluyorum