Melsa Şiddetli bel agrısı yasayıp hamile oldugunu ögrenen var mı acaba?? Aşırı bel agrım var ve cok sık idrara çıkıyorumm regl mi olcam gebelik mii 🙄🥺
bireylulmeselesi Denizderya 6. Haftada bulantılarım başlamıştı 7. Aya kadar sürmüştü. Tek çareyi prilam ilacını kullanarak bulmuştum. İlacı almadıgım gün felaketim oluyordu resmen. Bulantımı kesiyordu ama çok da uyku yapıyordu😴
Denizderya bireylulmeselesi ilk hamileligimde benimde öyleydi 7ay sürdü cok zor gerçekten bunda öyle olmıyım diye dua ediyorum 😭
Badiss Klm61 ahh benimde 14 aylık bir oğlum var ve çok yaramaz ama bende aralarını açmak istemiyorum bilmiyorum doğru mu düşünüyorum 🫠
bireylulmeselesi Denizderya buna da şükür ya 9 ay sürseydi😓 inşallah bu defa uzun sürmez bulantılarınız 🙏
Amara Denizderya çok kötü ya çok şükür benim mide bunaltılarım azaldı hiç bi şey yapamıyorsun bi sabahları dişlerimi fırçalarken çok kötü oluyorum
Amara Denizderya doktor yazdı bi kere aldım sersem gibi oldum sonra kullanmadım mecbur idare ettim yarın 15 haftalık oluyorum iki gündür mide bunaltılarım çok azaldı