24 yaşındayım bikini bölgemi hep jiletle aldım ama artık çok kötü oldu agdaya gitmek istiyorum ama tenim çok hassas hemen yara olur ve ilk olduğu için ağrısından korkuyorum
İlk ağda 😩
Ay bende ayni durumdan muzdaribim. Benimde tenim hemen hassass normalde bacaklara agda yapsam bile hemen morariyor 2 haftaya anca geciyor
Seda06 bende senin gibi ilk gittiğimde cıktığımda namusum kirlenmiş ellenmiş hisserttm😂😂😂😂😂😂😂😂😂sanada olacakmı cok merak ediyorum ( ilk ağdadan sonra fulll sivilce cıktı mayın tarlası gibi) evet cok cok rahat ondan sonra hep ağdaya gittim korka korkada olsa gittim ama sana tavsiyem eğer epilasyona gitme imkanın varsa git eğer simdi yoksa ilerde gideceksende ağdayı hiç cekme derim yani cünkü acısı berbat her seferinde koptu koptu diye bağırdığımı hatrlıyorm😂😂😂hiç iyi seyler konusmuyorm suan ama rahatlığını gitmeden anlayamazsn her sefanın bir cefası var bacım
Seda06 jiletin tek artı yönü acısız ve ufacık bile çıksa alabiliyorsun fakat iğrenç görünüyor bence ağda en azından 1 ay rahatlatıyor ve kılların sakal gibi çıkmıyor ilk bir kaç kere acısını çekersin sonrası çok rahat
Geceninmavisi morarması normal değil acaba yanlışmı yapıyorsunuz hiç profesyonel birisi yaptımj ağdanızı
Hep jilet kullandiysan yara da olur kanama zaten olur ama asonra kıl koklerin zamanla incelir rahat edersin
Seda06 adet bitiminin hemen ertesi günü gidersen aci orani cok düşüyor ben hep oyle yapiyorum
Seda06 kkaaçç yıl jilet kullandım ne kararma ne kalınlasma ne sertlik ne yara aynı agda sonucu alıyodum hemde eforsuz daha konforluydu büyük ihtimalle kullanımdan kaynaklı birde camasır seciminden bacak ozel bolge hic birinde bu sorunları gormedim ve o kadar hayret ediyorum ki memnun olmayanlara kesin jiletten ve kullanımdan kaynaklı diye düşünüyorum birde tabi hormonel sorunlarınız varsa ayrı ama yoksa sevmemek imkansız…
Rouge Sizin yorumlarınızı daha önce de görmüştüm. Jileti öneren tek kişi olabilirsiniz sanırım 😇 Kaşıntı kızarıklık tahriş olması sertlik kıl köklerinin sürekli ele geliyor olması hızlı çıkması ve kararma yapması birsürü kötü yanı var. Bazen üşendiğimde jilet kullanıyorum kimseye tavsiye etmiyorum 😂
zigoflavya aslında tek ben degilim hatta burda da memnun olanlar duydum bu saydıklarının bir tanesi bile bende olmadı dedim ya kullanımdan kaynaklı heralde benim çevremde hep jilet bir burdan duyuyorum memnun olmayan gerçekten
Rouge Nasıl kullanıyorsunuz anlatır mısınız? Kıl yapınız nasıl. Ben jilet kullansam bir kökten 2 3 tane çıkıyor kırılma değil direk ayrı bir kıl olarak. Sizin yapısal olabilir mi acaba genel olarak jilet azaltmaz yoksa erkeklerin yüzünde sakallar da değişirdi