Bence ilk önce sen yap küçük küçük yapıştır birden aşağıdan yukarıya çek daha somra ağdaga git gerçi onlar daha hızlı yapıyo ama bilemedim

zigoflavya ben azaltıyor demiyorum demedim demem ama cogaltmadı diyorum agda da hic bisey de azaltmaz lazer dısında ama zamanla daha gec cıkmaya basladı once 3 günde bir alıyodum sonra 1 hafta bir haftadan daha uzun zaman aldı o da olaganüstü bisey degil normal yani agda üç hafta sonra cıkarıyorsa jilet bende 1 hafta sonra ornegin oyle diyorum yanlıs anladın onu. Cok tüy sorunum yok hormonel vs gibi şöyle ki bacakta var kolumda zaten kıl kökü bile yok onu hic almıyorum onun dısında koltuk altı ozel bölgeyi alıyorum

Rouge Azaltma derken zaman olarak diyorum. Bugün alınca ertesi gün batacak düzeyde çıkıyor. Ben beyaz tenliyim ağdaya 1,5 2 ayda gidiyorum ince ve az çıkıyor. Ama jilet olduğu zaman kalınlaşıyor ve erken çıkıyor. Sizin vücudunuz alışmış şanslısınız bu yönden. Acısız ve temiz mis gibi

zigoflavya hangi jileti kullanıyosun peki şu tek bıcaklılar var ya mahvediyor onda kararma hersey oluyor batma da oluyor sen agdadan memnunsan devam kime nasıl iyiyse oyle devam yani 1,5 2 ay süper bir süre madem öyle senin için agdaya gitmek daha pratik tabi ben almanyadayım burda agdaya gitsem afedersin donumuza kadar alırlar dkdkddı

Rouge Venüs kullanıyorum kollarımı ve bacaklarımı hiç almam yok denecek gibi çünkü. Bir bakıma ben de kıl tüy yönünden şanslı kadınlardanım 😇

Seda06 23 yaşıma kadar bende hep jiletle aldım evlendiğim zaman ağda ile almaya başladım ilk başlarda kendim alıyordum hep batık oldu sivilce gibi şeyler çıktı sonra cesaret edip kuaföre gittim hem batıklar gitti hem tüylerde azalma oldu kendin daha önce hiç yapmadıysan kuaför git bence tahriş edebilirsin

Rouge hangi jileti kullanıyorsun birde nasıl alıyorsun anlatırmısın teşekkür ederim şimdiden

Aslan dusta en son tüm işlemler bittigi zaman yapıyorum köpük kullanmıyorum jellerin&yağların daha kayganlastırdıgını ve tüye daha cok yakınlastıgını düşünüyorum köpük tam almasını engelliyor bence tek hamlede alıyorum yani bir yerin üstünden iki kere asla gecmem sonra vücut bakımını asla aksatmıyorum sonrasında da hergün de nem veriyorum çeşitli yag yada kremlerle peelingleri fırcaları cildi yenilemeyi de aksatmıyorum ve ben bunlara bağlıyorum acıkcası jilet olarak da gilette en az 3-5 bıcaklı olanları kullanıyorum yanında kendi jelleri olanları sevmiyorum

Rouge çok teşekkür ederim bende bundan sonra öyle deniyim

Rouge merhaba senin yaptığın gibi yaptım gerçekten çok güzel oldu ama genital bölgemide alim dedim o biraz zorladı popo kısmını alamadım zaten göremediğim için sen nasıl yapıyorsun birde jilet kendinden jelli ya o genital bölgeye zarar veriyor mu

Seda06 hic korkma bi asagilar biraz aciyo kalanina dayanirsin, bir sene duzenli yaptir tuylerin incecek sıklğı azalacak jiletin o rahatsız edici hissine hayatta değmez

Bsssbsozab kendim ufacık denediğimde bile çok ağrıyor artık çok sertleşti ama

Aslan cok sevindim yanlıs kullanımdan dolayı memnun olmadıklarını biliyodum .dün de yazdıgım gibi jelli olanlara gıcık kapıyorum cünkü heryere ulaşmıyor birde cok gereksiz vücuda bisey sürmek iki saniyelik iş ona ne gerek var .hemde zaten ben yaglarla jellerle vücudumu kaydırıp yumusacık hale getirmeden jilet yapmam. Jiletin kendi jeli vücudumu bu hale getirmez ki o yüzden çok gereksiz ve nefret ediyorum ondan. detaylara da giremiyorsun cünkü kaba . özel bölge için ayrı jilet kullanıyodum üç bıcaklı olanlardan cünkü o kücük daha iyi kullanıyorsun. 5 bıcaklı olanıda bacaklarıma kullanıyodum ama jelsiz olanlar. iki jilet almak istemiyosan üc bıcaklı olanı al hem ozel bölgede kullanırsın hem bacakta ama lütfen jelsiz yoksa dedigim etkiyi alamazsın

Rouge jelsiz 5 bıçaklı bulamadım ya 4 bıçaklıya 100 küsür tl verdim ne kadar pahalı öylee

Aslan 3 bıcaklı da olurdu mavi 3 bıcaklı en kolay bulunanı..evet pahalı diğerlerine göre ama baska markalar bir işe yaramıyor ve gerçekten uzun süre gitmiyorlar bak şimdi seni öyle uzun süre götürücek ki inanamicaksın baya uzun süre gidiyor bozulmuyor bisey olmuyor kullandıkca anlarsın diğerlerine daha cok para gidiyor aslında hesaplarsan

Rouge hala çıkmadı kıllar ve normalde ertesi gün çıkardı valla çok teşekkür ederim geç yazdım covidiim ve hiç halim yok kusura bakma lütfen

Aslan süper cok sevindim ben söylemiştim demeden edemicem😍 cok gecmiş olsun ne kusuru saglıgına bak lütfen🙏 kendine cok dikkat et hepimiz olduk atlattık sende atlatıcaksın insallah🌸 modunu düsürme bol bol ye ve dinlen istahın hic etkilenmesin 🙏bana cevap vermene gerek yok sadece sonra iyilestiginde haber edersen cok sevinirim benim için cok onemli💓