Hep jilet kullandiysan yara da olur kanama zaten olur ama asonra kıl koklerin zamanla incelir rahat edersin
İlk ağda 😩
Seda06 adet bitiminin hemen ertesi günü gidersen aci orani cok düşüyor ben hep oyle yapiyorum
Seda06 kkaaçç yıl jilet kullandım ne kararma ne kalınlasma ne sertlik ne yara aynı agda sonucu alıyodum hemde eforsuz daha konforluydu büyük ihtimalle kullanımdan kaynaklı birde camasır seciminden bacak ozel bolge hic birinde bu sorunları gormedim ve o kadar hayret ediyorum ki memnun olmayanlara kesin jiletten ve kullanımdan kaynaklı diye düşünüyorum birde tabi hormonel sorunlarınız varsa ayrı ama yoksa sevmemek imkansız…
Rouge Sizin yorumlarınızı daha önce de görmüştüm. Jileti öneren tek kişi olabilirsiniz sanırım 😇 Kaşıntı kızarıklık tahriş olması sertlik kıl köklerinin sürekli ele geliyor olması hızlı çıkması ve kararma yapması birsürü kötü yanı var. Bazen üşendiğimde jilet kullanıyorum kimseye tavsiye etmiyorum 😂
zigoflavya aslında tek ben degilim hatta burda da memnun olanlar duydum bu saydıklarının bir tanesi bile bende olmadı dedim ya kullanımdan kaynaklı heralde benim çevremde hep jilet bir burdan duyuyorum memnun olmayan gerçekten
Rouge Nasıl kullanıyorsunuz anlatır mısınız? Kıl yapınız nasıl. Ben jilet kullansam bir kökten 2 3 tane çıkıyor kırılma değil direk ayrı bir kıl olarak. Sizin yapısal olabilir mi acaba genel olarak jilet azaltmaz yoksa erkeklerin yüzünde sakallar da değişirdi
Bence ilk önce sen yap küçük küçük yapıştır birden aşağıdan yukarıya çek daha somra ağdaga git gerçi onlar daha hızlı yapıyo ama bilemedim
- Düzenlendi
zigoflavya ben azaltıyor demiyorum demedim demem ama cogaltmadı diyorum agda da hic bisey de azaltmaz lazer dısında ama zamanla daha gec cıkmaya basladı once 3 günde bir alıyodum sonra 1 hafta bir haftadan daha uzun zaman aldı o da olaganüstü bisey degil normal yani agda üç hafta sonra cıkarıyorsa jilet bende 1 hafta sonra ornegin oyle diyorum yanlıs anladın onu. Cok tüy sorunum yok hormonel vs gibi şöyle ki bacakta var kolumda zaten kıl kökü bile yok onu hic almıyorum onun dısında koltuk altı ozel bölgeyi alıyorum
Rouge Azaltma derken zaman olarak diyorum. Bugün alınca ertesi gün batacak düzeyde çıkıyor. Ben beyaz tenliyim ağdaya 1,5 2 ayda gidiyorum ince ve az çıkıyor. Ama jilet olduğu zaman kalınlaşıyor ve erken çıkıyor. Sizin vücudunuz alışmış şanslısınız bu yönden. Acısız ve temiz mis gibi
zigoflavya hangi jileti kullanıyosun peki şu tek bıcaklılar var ya mahvediyor onda kararma hersey oluyor batma da oluyor sen agdadan memnunsan devam kime nasıl iyiyse oyle devam yani 1,5 2 ay süper bir süre madem öyle senin için agdaya gitmek daha pratik tabi ben almanyadayım burda agdaya gitsem afedersin donumuza kadar alırlar dkdkddı
Rouge Venüs kullanıyorum kollarımı ve bacaklarımı hiç almam yok denecek gibi çünkü. Bir bakıma ben de kıl tüy yönünden şanslı kadınlardanım 😇
zigoflavya yaa süppper 🤩🤩
Seda06 23 yaşıma kadar bende hep jiletle aldım evlendiğim zaman ağda ile almaya başladım ilk başlarda kendim alıyordum hep batık oldu sivilce gibi şeyler çıktı sonra cesaret edip kuaföre gittim hem batıklar gitti hem tüylerde azalma oldu kendin daha önce hiç yapmadıysan kuaför git bence tahriş edebilirsin
- Düzenlendi
Aslan dusta en son tüm işlemler bittigi zaman yapıyorum köpük kullanmıyorum jellerin&yağların daha kayganlastırdıgını ve tüye daha cok yakınlastıgını düşünüyorum köpük tam almasını engelliyor bence tek hamlede alıyorum yani bir yerin üstünden iki kere asla gecmem sonra vücut bakımını asla aksatmıyorum sonrasında da hergün de nem veriyorum çeşitli yag yada kremlerle peelingleri fırcaları cildi yenilemeyi de aksatmıyorum ve ben bunlara bağlıyorum acıkcası jilet olarak da gilette en az 3-5 bıcaklı olanları kullanıyorum yanında kendi jelleri olanları sevmiyorum