Sekerpare Duşun altında sevişmek tam ona göredir. Bu onun arzularını çok harekete geçirir. Yine yatak yerine farklı yerlerde sevişmek tam bu burca gerekir. Özel noktalarına dokunulmasından çok hoşlanır. Kova erkeği partneriyle aynı tempoda hareket etmeyi çok sever ve partnerini mutlu etmek onun için çok önemlidir.

Oha gerçekten beni tarif etti ilk defa burç şeyim doğru çıktı..

Sekerpare AKREP BURCU

Buda doğru kocam akrep 😂❤️

Sekerpare ben koç 😂 ve kesinlikle doğru, temas bağımlısıyım. 😍 eşimde yengeç ve cok romantiktir. ☺

Sedaa Bende temas bağımlısıyım, gece arkam dönük dahi uyusam elim ayağım bi yerim değecek adam a 🤣🤣

Sekerpare aynen bende aynısıyım, bazen bacağimı eşimin üzerine atıyorum. Eşimde bu sıcakta rahat bırak bari beni diyor. 😂 eşimde normalde sever kucaklayıp yatmayi, ama yazın hic sevmez, dokunsam bile sıcak der, 😂😂

Sedaa Vallahi 😂😂 Artık yapacak bir şey yok katlanacaklar😂

Sekerpare Her zaman söylerim “Aşkım tadını ala ala” 😅 tam bir Koç kadınıyım eşim de balık ve işime geliyor valla gündelik hayatta biraz zorlasa da özel hayatta uyuşuyoruz 🏃🏻‍♀️

Sekerpare Bende diyorum benim herif neden koca yatak dururken banyoda şey etmek istiyor meger adamın burcundan gelen bişeymiş😂😂Eşim kova ben koçum.Bende doğru tarif edilmişim ben hiç aceleciliği sevmiyorum sekste oksamayı oksanmayı çok seviyorum😍💣Ama eşim tam tersi bence hemen oldu bittiye getiriyor pat diye mevzuya giriyor🤨🤨