Sekerpare tam bir terazi kadınıyım 🌸🌸
Burçlar ve cinsellik 🔥
Sekerpare Duşun altında sevişmek tam ona göredir. Bu onun arzularını çok harekete geçirir. Yine yatak yerine farklı yerlerde sevişmek tam bu burca gerekir. Özel noktalarına dokunulmasından çok hoşlanır. Kova erkeği partneriyle aynı tempoda hareket etmeyi çok sever ve partnerini mutlu etmek onun için çok önemlidir.
Oha gerçekten beni tarif etti ilk defa burç şeyim doğru çıktı..
Sekerpare AKREP BURCU
Buda doğru kocam akrep 😂❤️
TombulHatun Komsular duymasın dikkat 🤣
Cicilibicili 🤣🤣 hayırlısı
dramaqueencnm 🤣🤣 adam dayanamıyor demeek
Polyannacilik Dokunuşlar Dokunuşlar 🤣
reglolankedi Su seviyorsan demek kişi🤣🤣 farklı yerler nereler kız salon balkon 🤣🤣
Sekerpare Komşuları bırak evde çocuk var akrebiz de o kadarda değil 😂😂
TombulHatun Ayy evet komsu olmasa cocuk😑
Sekerpare ikimizde ikizler burcuyuz😀
reglolankedi benimde kocam akrep ben kova😆
Sekerpare Her zaman söylerim “Aşkım tadını ala ala” 😅 tam bir Koç kadınıyım eşim de balık ve işime geliyor valla gündelik hayatta biraz zorlasa da özel hayatta uyuşuyoruz 🏃🏻♀️
Sekerpare Bende diyorum benim herif neden koca yatak dururken banyoda şey etmek istiyor meger adamın burcundan gelen bişeymiş😂😂Eşim kova ben koçum.Bende doğru tarif edilmişim ben hiç aceleciliği sevmiyorum sekste oksamayı oksanmayı çok seviyorum😍💣Ama eşim tam tersi bence hemen oldu bittiye getiriyor pat diye mevzuya giriyor🤨🤨
Yasak_elma ahahhaha 🤣🤣 kız bizde dedik duşta yapalım havalandırmadan çok ses gidiyo rezil oluruz diye yapmıyoruz 🤣 o yüzden duşta yapmanın tadını bilmiyor ve meraaaak ediyotum 🤣🤣🤣🤣
- Düzenlendi
Cicilibicili bende akrepim ve eşin başak 😂😂 ve asla benim kadar olamıyor