Elaa ben aştıysam sende aşarsın canım. Bende oğlum 5 aylıkken 2.ye hamile kalmıştım. Oğluma haksizlik yaptım düşüncesiyle 3 ay hamileliğimi kabullenemedim, ve 3 ay hamileligimi herkesten sakladim, çok ağladim cok, zayıfladim, uykusuzluktan göz altlarim morardi, saçlarim cok döküldü, kel kalacam heralde dedim. Oğlum kolik bi bebekti, ya memede susardı, ya da eşim arabayla gezdirince susardı, yoksa imkanı yok susturamazdik, ağlamaktan morarırdı resmen cocuk. Annem 2 günde bi yardima gelirdi, evimi temizleyip yemegimi yapip giderdi. Saolsun annem ve eşim cok yardimci oldular, halen de oluyorlar. Kızıma 3 aylik hamileyken eşim dayanamamiş anneme söylemis hamile oldugumu. Oğlum 9 aylikken felan memeden kesmek zorundaydim. 😑 kolik bi bebegi memeden kesmek hic kolay olmadi, gecem gündüzüme karıştı, feleğim şaştı resmen. Annem ne kadar yardimci olsada asla oğlum susmuyordu annemde. Neler cektik anlatamam. Öyle böyle geçti zaman. Oglum 14 aylikken kızım dogdu. Melek gibiydi kızim ,1 yaşina kadar sürekli uyurdu, ağlamazdi bile hic ☺ Rabbim bi yerde yardım ediyor işte. Oğlumda o kadar uykusuz kalmiştim ki, kızım dogduktan sonra uyuyabiliyordum artik. Eşimde oglumu uyutuyordu sallayarak. Kızım cok sakin bi bebekti, cok usluydu. Şimdi oğlum 3 yaşinda, kızım 2 yaşinda. O zor günler geçti gitti. Sadece fotograf ve videolari kaldı. Bazen eşimle eski videolari açıp bakariz. Neler çektik be deriz, güleriz felan. Bütün zor günler geçiyor, sonra sadece anıları kalıyor, ben daha yeni rahata erdim diyebilirim. Cocuklarim büyüduler, arkadaş gibi oldular. Şimdi iyiki doğurmuşum kızımı diyorum. Ikisini bir büyüttüm. Görenler bunlar ikiz mi diyor 😀 ayni ikiz gibiler. Senin cocuklarinda öyle olacak, iyiki diyeceksin. Bebeklikleri zor ama 2 yaşina kadar sabret. Hele 3 yaşina girdiklerinde sana hic bakmiyorlar bile. Öpmek, kucaklamak istiyorsun, gelmiyorlar kucağına eşşek sıpalari 😂 bende şuan 27 yaşindayim. 😊