Elaa canım her evlilikte kavga tartişma oluyor inan ki, aldatma şiddet olmadıgı sürece bir şekilde anlaşılıp barışılıyor tekrar. Bizde de tartişma cok oluyordu. Hele cocuklar kücükken uykusuzluktan eşimle birbirimize girecektik nerdeyse. Uykusuzluk insanda sinir stres yapıyor, o yüzden en ufak bir şey de tartışma çıkabiliyor. Bu her evlilikte olan birsey yani. Eğer eşinde cocuk bakımı konusunda sana yardımcıysa hic zorlanmazsın inşallah. Yani cocuga bakamiyorsa bile ev işlerinde yardimci olmali, gerekirse yemeği eşin yapmalı. Benim ilk oglum kolikti, memeden 1 dk bile ayrilmazdi, annemin bize gelmediği günler hep menemen yerdik 😂 ben yemek yapamazdim. Eşim işten geldiginde menemen yapardi, oturup beraber yerdik. Yemek yapamiyorum diye eşim asla şikayet etmezdi. Sizde atlatırsıniz bu günleri, şimdi senin gözünde dağ gibi büyüyordur, iki kücük bebek, nasıl bakarim, nasil yetişirim diyorsundur, ama inan ki bakılıyor, her işine de yetişiyorsun. Yapamazmışsın gibi geliyor sana ama yapıyorsun, iki cocuguna da misler gibi bakıyorsun, ☺ sen yeter ki sabret.