kızlar diyetteydim 10 kilo verdim bayram girdi 4 gündür yiyorum nasıl toparlicam 65 din ne güzel bide adet oldum tartıya bir çıktım 69 😪🤮 4 günde 4 kilo yememisimdir ya ay sonuna kadar 60 olmaktı hedefim nasıl toplicam.moral verinn

Cicilibicili kız 4 kilo yememisimdir ya ay sinir oldum nasıl toparlicam bu ay sonuna kadar vermem lazimmm 60 olmam lazimm

Cicikiz ödem attırıcı detoks çorbalari falan oluyor onları Bi dene istersen ama 3 gün sadece onu yiyorsun 😬😅sonra yine diyetine devam et

Cicikiz Adet ödem yapıyor dogru birde gaz falanda olabilir.Beyaz lahana suyu maydonaz suyu kuru kiraz sapı çayı ödem attıyor.Eger bunlara heran gibi bi engelin yoksa içebilirsin haftada üc gün birer fincan.Yani hepsini bi günde ićme öyle yazınca oyle anlaşıldı ani birine karar ver onu hafta üç gün bir fincan iç.Bu saydıklarım sık idrar yaptırıyor vücuttaki fazla suyu attırıyor

Cicikiz yarım su bardağı yeşil mercimek
          Yarım su bardağı aşurelik buğday var ya ondan biz dögme de diyoruz
          Yarım su bardağı kadar nohut, isteğe bağlı istemezsen nohut koymazsin
          2 kase yoğurt
          2 su bardağı su
          Bakliyatları hasliyorsun canım yoğurdu da ayran gibi yapıp içine katıyorsun, sabah normal diyet kahvaltını yapıp öğle ve akşam bir kase de bundan içiyorsun tuz kesinlikle yok üzerine istersen pulbiber nane vs. Ekleyebilirsin ☺

Cicikiz bende 75 ten 72 olmuştum bayrmada biraz fazla kaçırsamda çok almadım 73 oldum yağdan kilo gittiği için çok almadım bu sabah aç karna tartıldığimda ise 71 .200 düm bayramdan hemen sonra dikkat etmeye başladım ☺sende dikkat et verirsin
            Bence diyet fln bahane ya önemli olan çok az yemek öyle kilo kaybı oluyor kesinlikle karın _doymadan kalk sofradan

Mavii__ Canım ben öyle aman aman bir diyet yapmıyorum Ekmeği olabildiğince çok çok az yiyorum sofradan karnım doymadan kalkıyorum ve akşam yatmadan önce limon yoğurt ve maden suyu karıştırıp içiyorum bide yemekten önce susamazsam bile 2 3 bardak su içiyorum ki çok yemek yemiyim🤭sofraya oturunca kendini yayma yani karnını kendine çek ve yemekleri sindire sindire çiğneye çiğneye ye ben öyle yapıyorum ☺

Etipetito limon yogurt ve soda ise yariyor gercekden.. ben hamilelikde dusunuyorum ya icsem bisey olurmu ki

Cicikiz ben yemedim valla 🤣ama baharatla güzel hale gelir bence bide soğuk yap içilir ya 🤣