• +18
  • Anlam veremiyorum.

Kızlar merhaba ilk defa böyle post açıyorum. 20 günde bir cinsellik yaşıyoruz. 1 buçuk yıldır evliyiz. Yani eşim işi dolayısıyla gece çalışıyor gündüz geliyor ve gündüzde zaten uyuyoruz öğlene kadar. İkimizde birbirimizi çok seviyoruz, ilişki olduğu zamanlar evet güzel geçiyor ama bu ilişki sıklığı bana normal gelmiyor ama belkide normaldir bilemiyorum. Herkesin istekliliği de farklıdır bunuda biliyorum ama ne bileyim size danışmak istedim. Zaten 5 gün adeti çıkarsam 15 günde bir ilişkiye giriyoruz. Aklına gelmiyor ben de her söylediğimde bunu ara ara kavga çıkıyor aramızda. Evet onun yorgun olduğunu anlıyorum ama yani bir türlü anlam veremiyorum. Bebek düşünüyoruz onu da yumurtlama zamanında yapıyoruz ve denk getirmeye çalışıyoruz. Şimdi burda ayy benim kocam hergün istiyor egolarını tatmin edecekleri değilde, nasıl eşimle konuşabilirimi danışmak istedim. Mümkünse onlar yazsın.

Lotuss bénimde eşimde gece çalışıyor gündüz de çoğu zaman akşama kadar uyuyor😅 bizde bi de iki çocuk var 7 senelik evliyim kocam 6 senedir gececi. Yorgun olduğu için olabilir çoğu zaman ama yine yeni evli oldunuz için biraz fazla aralıklı. Kocanla konusmayı dene ya da sen yaklas

Lotuss ahh bu erkekler.. benimki de ellemesem minimum 2 hafta yaklaşmaz. Çocuk istediğimiz dönemde benim ısrarımla 2 güne 1 ilişki oldu. Sonra yine aynı devam. Allah yardımcın olsun bazısı düzelmeyince düzelmiyor. Biz kadınlar için çok zor bir durum..

gectibizden5 Ever gerçekten zor. Tabiki sevmek sevilmek çok güzel birşey ama evlenince anladım ki eşinin tarafından arzulanmak, istemekte başka bir duygu. Ara ara ben teklif ediyorum oluyor ama sonra bende inat ediyorum söylemiyorum bi süre bakalım ne kadar sürcek diye sonra laf atıyorum şu kadar gün geçti diye huzursuzluk oluyor bende de istek olmuyor.. Herkesin yapısı farklı ama işte insan arada takılıyor Allah yardımcımız olsun😂

Bende de aynı durumlar bizde 2 sene evliyiz 10 günde bir oluyor ben yaklaşıyorum ondanda

Lotuss bence ilişki sorununuzu halletmeden bebek sahibi olmayı erteleseniz mi? Çünkü bu sefer risk oldu yapmadık, agirllastim yapmadık, lohusaydim yapmadık vs hikayeleri duyuyoruz. Gece çalışması bahane mi ki mesela? Çocuğunuz yokmus uyandığınızda yataktan hemen çıkmasanız belki biseyler olur. İlla lafla dile getirmeyin yapmadık olmadı diye. Yavaştan yanaşın. Bu ilişkiyi sizin başlattığınız anlamına gelmez ki. Siz öpmek koklamak istediniz sadece 🤷🏻‍♀️☺️ hani temas artsın, cilve artsın. Seks doğal yollardan size gelsin, siz ona gitmeyin. Hani aklına gelmiyorsa siz aklına sokun🤗konuşmak yerine alternatif olur diye yazdım. Umarım halledebilirsiniz ve bunun için neler mümkünse yollar evren size ✨💫

Lotuss bizde 3 yıllık evliyiz neredeyse bende yaklaşmaSZsam eşim yaklaşır ama uzun süre geçmiş olması lazım yada Sexsi birşey gitmiş olmam lazım bizim anlaşma yapmamızla oldu haftada bir mesela x gün yapacağız tarzında düzene soktuk eşim birime yardım için geceleri işe gidiyor 1 ay için bu süre zarfında birinde gece 4 uyandırdı beni ben söylediğim için diğeride uykusuzdum uyumamıştım geldiğinde uyanık olduğum için ben yaklaştım eşinizle düşene sokalım mesela x gün yapalım va diye konuşun yorgunluk olunca gerçekten zor oluyor aklına gelmiyor gelse bile yorgunluk ağır basıyor moralinizi bozmayın burda çoğu kişide abartıyor sırf hava atmak için olan vardır ama nadir

Lotuss Sen taklaş eşine yada benimde bir kadın olarak isteğim oluyor de 20gün ara çok fazla de benim eşimde gececi öğlede uyanır çocuklar mğle uykusunda oluyor öyle oluyor izinli olduğunda gece olur gerisi sabah yada öğle benim eşimde bazen isteksiz oluyor aklına gelmiyor ben kendim yaklaşıyorum ozamanlar kendin yaklaşarak arayı sıklaştırabilşrsin zaten zamanlada kendş istiyor

Lotuss ne yapabilirsin bilmem ama evliliğin %80 cinsellikten oluşuyor. Bu sorun ikili duygusal ilişkinize de yansır. Cinsellik yorgunluğun bahane edilebileceği bişey değil. Öncelikleri farklıdır.

Lotuss konuşmadan önce sen girişken ol bir süre dene gerekirse bir ay ilk adımı hep sen at istekli ol onu tahrik et baktık olmuyor konuş bekli zamanla düzelir🌸

Gece çalışmak insanın vücut fonksiyonlarını bozuyor bu şekilde çalışan insanlar hızlı yaşlanır her anlamda, yani hormonlarının alt üst olması ve cinsellik istememesi normal