Ablanizgeldiii İyı ozaman su sesiniz duş sesiniz duyulmasın diye sekste yapmayın eniyisi ayıp ya aaa çok ayıp sakın🙄🙄
Eş özlemi , sürpriz
Yasak_elma 😄😄 onsuz olmaz
Ablanizgeldiii
Al kıııız 😂😂
Mucize2
Benim ikizdi biri düşünce ilk üç ay yasaktı ilişki son üç ayda yasaktı ortada kalan üç ayda da korkudan üç kere anca olmuştur 😂😂😂😂 işte hasretlik çekmek zor işi bacım 😂🤣😂😂
Ceydaaa2259 aldım aldım 😄 bazı yorumlarda kötü ya iki tanne sipariş verecem de kararsızm
Ablanizgeldiii
Öyle yap o zaman 2 tane al hangisini beğenirsen onu giyersinnnn 😘😂
Ceydaaa2259 aynı geliyor dimi ,❤️
Ablanizgeldiii Seks varsa fantazide olması gerekiyor ozaman.Süsle odanı kapat kapısını kaynanan nerden görcek
Yasak_elma tm😚😁🙈
Ablanizgeldiii ben masayı süsleyeceğim. Sevdiği yemeklerden yapıp mumlar kuru Gül yapraklarıyla. Birde doğum günü için pasta alacağım. Koridoruda yine mumlarla süslemeyi düşünüyorum. Güzelce bir elbise giyeceğim mini kırmızı. Saç makyaj falan yapıp öyle sürpriz yapmayı düşünüyorum
Bircicekbirbocekannesi hahaha valla aslında aşırı haklısın niye böyle diyoruzz düşününce saçma geldi 😂
Emommom masa süslemek neyime ,😬 😄 bnim kaynana ile karşılıklı mum üfleriz artık neyse ya kırmızı bir gecelik yeterde artar 😁😁 tabi doğum günü için pasta alacağım ❤️
Ablanizgeldiii
Evet canım bana aynısı geldi 😘
Ceydaaa2259 teşekkürler 🥰🥰❤️
Ablanizgeldiii rica ederim 😘
Emommom demi ama ortam hazirlayacagim daha mantıklı 😆😆
Ceydaaa2259 benimde ikisinin arası çok az erken doğum riskim vardı sezeryan olduğu için zaten hep sancım da vardı eşimle korkudan ayrı yatacaktık nerdeyse 😂😂
Mucize2 ah ne zor ya lanet olsun yanımdasin ama dokunamıyorum misali 😅
Mucize2
Ayyy sorma yarın tam reglim bitiyor adam pazartesiye kadar 16 saat çalışacak işte kader kader 🤣🤣🤣🤣🤣
Ablanizgeldiii yaa gerçekten öyle bi iki kere sarıldım falan baktım tık yok çok üzülmüştüm zaten bütün hamileliğim duygusallıkla geçti ağladım hep 😂😂 sonra korkuyorum falan demişti 😂