Eskobar bebisim sence kendini anne olmaya hazir hissetmeyen biri nasil bir cocuk yetistirirki… Haberlerde goruyoruz bu tip insanlarin sonu cocugu cope atmak , cami onune birakmakla falan bitiyor… Aci ama gercek bu… Kedi kopek degil ki bakamayinca sahiplendiresin. (Ben bakilacagindan emin olunmadan sahiplenmeyede karsiyim) (birazdan sovme herseye karsisin diye :D)
Hani o bile hayvanda travma yaratirken o cocugun halini dusunuyorum. Gunah belki ama bu kiz bakabilecek kapasiteye sahip gibi durmuyor. Ve gercekten bir bebek icin kendini hazir hissetmeyen birey sadece travmali baska bir bireye sebep oluyor. Emin ol sirf bunun icin esimle ne konusmalar yaptim , korkularimi isteklerimi anlattim , ki benim esim , esimin ailesi kapi gibi hep arkamdaydi. Kayinvalidem ve kayinbabam bana dediki hep sen boyle dusundugun icin zaten guzel bir anne olacaksin , avantajlarin su dezavantajlarin su bak , ama hic dogur dogurma demedi. Biz dogurursan askla bakariz , sende evladimizsin iki evladimin evladi o bizim gozumuzun nuru olur sadece (ki gercekten oylede oldu.) ama karar sizin , oncelikle senin cunku yarin bir gun bisey olsa o cocuk senin cocugun ve senin sorumlulugunda. Ben ne uyku uyudum ne yemek yedim , sadece bir iki lokma bebek icin yedim ve dusundum , ben suan bile kiyamiyorsam ilerde de kiyamam , e bakildiginda yanimda destekcim var , zaten adamla evlenecegiz sadece one cekilecek tarih , dedim tamam ben dogurmak istiyorum ama sen ne diyorsun bak masraflar artacak soyle boyle diye esime sordum ve oda cok istedigini gerekirse kopek gibi calisacagini soyledi. Ki bizim o zaman maddi biraz sorunumuz oldu , esim 3 kez batti , benim calistigim genelde kira aidat gider falan oluyordu. İsten 32 haftada raporla ciktim dogum parasi alinca tamamen cikacagim suan mesela bereketli geldi kizimiz bize , ama o donem biz bunu bilemezdik. Ve sevgi karin doyurmuyor bu cocugun herseyini dusunduk. Yani bu kadar basit olmamali , istedigi icin hamile birakti e ben aldirmaya kiyamam herifi de oylece terkedemem ama evlilik ve anne sorumlulugu da istemiyorum denilemez. Kiz daha ne istedigini bilmiyor. Evet zor bir durum ama mantikli dusunmek zorunda.