Bu kadar evham yaptınız kadın durumum yok diyo biri sineklik taktir diyo öbürü nasıl veterinere goturmezsin diyo iban versin abla size hesabına atın o zaman 600 lirayı bedava duyar kasmak da bıyere kadar (!)

Cansu37 evet onlarca hayvanın ihtiyaçlarını ben karşılıyorum ve yetinmeyip onları nefes oluyorum

TuGraAnnesi gelelim burda yaptığımız yardımları mı konuşalım biz burda duyar kasmıyoruz olması gerekeni sorguluyoruz kadın yazmış acaba yavrularına zarar gelmiş mi nerden bilelim ultrason olmadan yavrularının durumunu nasıl öğrenebiliriz yardım istemiş ama boş burdan kimse bişey diyemez

Geçen arkadaşımın eşi yolda bir kediye çarpmış. Kedi de terzi dükkanının önünde takılan bir kediymiş. Terzi besliyormuş. Neyse gelelim asıl konuya. Almış kediyi veterinere götürmüş ayakları ezildiği için platin takılması gerekiyormuş yanlış hatırlamıyorsam ve fiyatı 6000’miş. Neyse veterinerle anlaşıp 3000’e anlaşmışlar. Daha sonra terziye gidip kediyi alırsın ameliyattan sonra demiş. Terzi de “vallahi ben yol kenarına atarsın sandım” demiş.
        İşte bu da böyle bir hikaye. Çevremde müthiş insanlar var buraya yazınca bir kez daha anladım. ( Böyle kedi sahiplerini okuyunca aklıma geldi anlatmak istedim. )

Emommom kız ben sana neler gördüğümü ne kavgalar ettiğimi söylesem depresyona girersin çocuğu eğlensin diye sahiplenen mi dersin çiftleştirip ticarete atılmak isteyen mi dersin ayda bir kere kum temizleyen mi dersin ohoo

TuGraAnnesi helal senın anlından opuyum kızzz anca laf bunlarr sacma sapan knuşmaa yapıyolar işte aman bırak

dramaqueencnm bende oluyorum işte sen nasıl oluyosan benm 6 tane kedim var bunu ayrı tutuyorum hamile olduğu için dgrrleri annemde suan bende dusunuyorum tabiki ama o an para olmayınca napablrm olsa tabıkı getırırm her an herkezin cebımde para olucak diye birsey yok durumum vardı aldım baktım yani senin cebınde herzaman mı paran oluyor

dramaqueencnm yardım istemedim sadece 1 kattan dısunce bısey olurmu dedim fıkr almak istedim sadece ne var bunda herkez bi duyar kasıyor

ZRaporu ben sokaktan bi kedi buldum oda amalıyat oluyor suan 5 bn tl ona oduyorum suan buna pram olmadıgı ıcın onu yasatmaya calıstıgım icin getiremedim kmse anlamıyo herkez yargılıyo kotu bırı olsam ben sokak kedisine yardım etmem

Emommom yaa bak şimdi benm suan durumum nden yok bliyomusun once bi sprun oyle yargılayın beni kapıımızın onunde bi kediye arba carpmıs onu amalıyat ettiriyorum suanda 5 bn istedim taksıt taksık buldukca oduyorum calısmıyorum ben kotu bı ınsan olsam o kediyi veririm barınaga kotu davranıyolar diye vermek istemedim iyilesince shıplendırıcem kendi kedimi getıremedim inceledm kedimi kanama yok karnı kımıldıyor surekli bıseyi yok gibi gene de fıkır alamk istedm hemen neden yargılarsnz blmem kotu ılgısız ben ılgisiz kotu olsam 6 tane kediye bkmam allaha skur sokak kedılerine kapıya mama bırakırım su korum evdeki kedilerme bakarım tabiki

Cansu37 tabi kesin öyledir. O yüzden baştan bunu belirtmeyip ne hikmetse üstte başka biri böyle örnek verince sizinde aklınıza geldi bu. Bakamıyorsunuz işte kabullenin. Sahiplenmeyin şu hayvanları. Bıktık sizin gibi sorumsuzlar yüzünden kliniğe gelip acı çeken hayvanları görmekten. Ya maddi sorumluluğunu da alın. Durumum yok diye basına bişey gelince ihmal yapmayın. Ya da hiç sorumluluk almayın. Kendi çocuğunuz bir yerden düşse ona da mı ayrı tavrı yapacaksınız ? Ay şimdi param yok görünürde bişey de yok. Doktora ihtiyaç yok mu diyeceksiniz ? Hiç sanmam. O zaman evinize aldığınız hayvanlara da aynı şekilde düzgün davranın bir zahmet. Yapamıyorsan da almaaaaa bu kadar basit.

dramaqueencnm biliyorum canım maalesef var böyle zihniyetler. Bu da onlardan bir tanesi. Laf edinde de hemen duyar kasma. Keşke kendileri de biraz duyar kassa da böyle şeyler yapmasalar

Cansu37 tamam da nerden bilelim ultrason fotoğrafı olsa seve seve yardım ederim kediyi görmeden muayene etmeden ultrasonla bakmadan kimse bişey diyemez sana

Emommom dger paylastıklarıma bkarsan anlarsın dgrumu degılmı ? Bak eskilere

Cansu37 allah aşkına sus artık ya. Daha fazla cahillik görmek okumak istemiyorum. Asla laftan anlamıyor sizin gibiler