Kızlar çok sinir oluyorum eşimi çok seviyorum çokta iyi bir insan olduğuna inanıyorum fakat bir şey var ki beni çileden çıkarıyor her akşam olmasa da hafta da 1 maça çıkar halısahaya ve ben birkaç saat ulaşamam bazen oyuna çıkar yine açmaz etrafındaki çoğu arkadaşı bekar ve eşimin evli olduğuna hala alışamadılar bazen eşim yanımda gelemem diye konuştuğunda dalga geçmeler falan bazen benim yanımda benden çekinmeden bile yapıyorlar yok hanımcısın vs. Bana yanımıza salmıyorsun demeler geçen gün yine çağırdılar biliyorum kalkamayacak yanlarından saatlerce okey dönecekler dedim gelsinler burda oturun size nargile yapıyım ikramlık vs hazırlıyım geldiler çokta memnun kaldılar artık evin dağılmasını hizmetlenmesini geçtim yeterki çıkıpta ulaşamayacağıma evim dağılsın kendim yorulayım Hadi diyorum ses etme çıksın eğlensin dalga geçip durmasınlar ama afedersiniz b.k u çıkıyor bazen şu saat oldu hala gelmedi. Ben nasıl gitmesine razı olıyım acil bişey olsa yok ulaşamıyorum adama ailevi şeylerimide arkadaşlarıma anlatmayı sevmem en iyisi dedim buraya yazayım içimi boşaltayım 😂
Eşe ulaşamama
postmodernmom hahahah alemsin ya bırak adam her gün çıkmıyor nasılsa haftada bir se keyfince o günü yaşasın bazen bunları salmak iyi oluyor sal gitsin keyifine bak ya 😁
postmodernmom O bekar arkadaşlar evlenmeden evli arkadaşlarına ,hanımcı kılıbık gibi yakıştırmalar yaparlar sonra kendileri evlendiği vakit asıl hanımcılığı yapar arkadaşlarını satarlar şaşmaz 😄
Seninde sabrına maşallah . Ulaşamamak ne demek acil bir durum olsa ulaşamıyorsun ve sürekli böyle diyorsun. Bunu ciddi bir şekilde eşinle konuşmalısın rahatsız olduğunu dile getir . Şahsen asla göndermezdim ulaşamadığım bir ortama..
postmodernmom ben net esimi göndermedim ilk evlendigimiz zamanlar gönderip dursam alısacaktı surat yaptım VS derken 5 yıllık evli olcam suan git dışarı diyorum yok napıyım dışarda dşyo o kadar alıstı eve 🤣🤣🤣bide tüm arkadasları bizden sonra yavas yavas evlendi oturmak konusmak istedigimizib evine gidiyoruz ya da bize cagırıyoruz e bide 2 cocuk var bende uyku saatlerinde esim asla Bi yere gitmez cunku büyük oglum babasıyla uyur 🤣
postmodernmom arada arkadaşları ile çıkması maçta iken telefonu açmaması normal geliyor ama bekar erkeklerle gorusmesi yanlış diyemem ama olmamasi gereken gibi geliyor bana. Evli arkadaşınız yok mu birlikte çift olarak aktiviteler yapsanız ?
prenses88 ya ikimizde çalıştığımız için sanırım boş zamanlarda hep onunla olmak istiyorum 🥲
Dolunayy evet evet bende öyle diyorum bakalım onlar evlensin sana çağıttıracam bakalım gelecekler mi diye şimdi yeni geldi hemen bi yaygara koparttım 😂 ne dersem tamam diyo çok komik gülmemek için kendimi zor tutuyorum 😂 ama burnu sürtsün biraz konuşmıycam
2bebelianakurt en güzeli baştan nasıl alıştırırsan öyle gider bende artık arkadaşlarına kız arıyorum ben bıktım bunların bekarlıklarından
gshande ilçe de yaşadığımız için hepsi çocukluk arkadaşı görüşmemesi pek mümkün değil ama dozu aşması can sıkıcı çift arkadaşlarımızın çoğu daha nişanlı bide bizim burda kahve kültürü çok fazla onlarda farksız sayılmaz hatta bi tık daha dazla
postmodernmom bazen ayrı ayrı da insanın kafa dağıtmaya ihtiyacı oluyo emin ol ☺️
postmodernmom ahahahah en güzeli valla sende kuma cokmus bian önce evlendir onları 🤣
postmodernmom ayy geçsinler dalga ne olacak ki hiç aldırmam böyle şeylere 🤭 bence çıksın kafa dağıtsın siz de arkadaşlarınızla görüşün haftada bir çıkıyormuş ne zararı var ki 🤷🏻♀️
postmodernmom bence burda kilit nokta eşin. Ben evli bir insanin bu kadar arkadaşlari ile olmasını doğru bulmuyorum kaldı ki o kadar bekar adamın eve gelmesinin de doğru bulmuyorum. Arkadaşlari dalga geçiyor olabilir ama set çekecek olan yine sizin eşiniz.
postmodernmom hahaha helal olsun 😂 Hayatta eve kabul etmem. Benimki de aynı. Ulaşırım da. Kaç senelik evlisin. Aman boşver nerde olduğunu biliyorsun. Gördüğünde yazar sana arkadaşlarına dalıyordur.
postmodernmom maç yaparken nasıl telefonunuzu açabilir ki? Ayrica ben sürekli eşimin ipsiz densiz arkadaşlarını evime toplayıp nargileler ile besledigimden daha rahatsız olurdum. Eşinizin de kendisine vakit ayırması gerek sizinde.
postmodernmom Benim eşim de haftada bir halısaha ya gider haftada iki gün de bilardo oynamaya gider. Bende sık sık arkadaşlarımla görüşürüm biz birbirimizi kısıtlamayız. Haftada bir gün net ailecek dışarda oluruz. Sizde eşinizin olmadığı gün arkadaşlarınızla vakit geçirin. Bence biraz abartmissiniz sanki,her bireyin özel hayatı vardır evlilik buna engel değildir :) 6 yıldır evliyim çok mutlu bir evliliğim var küçük şeylere takılmayiz çünkü :)
postmodernmom esiniz nasıl kabul edip eve soktu benimki asla bekar arkadaslarini evine getirip bana hizmet ettirmez arkadaslarini gec 1 arkadasini bile getirmez 😅
2bebelianakurt aynen öyle yapmak lazım 😂
BQuen evet eşimde hayır diyememe vardır hiç kimseyi kıramaz bi bana geçiyor nazı işte eve gelmeleride şöyle ben gelen 2 arkadaşını da yakından tanıyorum balkonda oturdular ben kapıdan verdim servislerini öyle yanlarında oturmak benimde hoşuma gitmez o kısım biraz yanlış anlaşılmış belkide benim detaylı yapmamamdan kaynaklı
Cicekliperde evet konu okey olunca öyle 😂 bebem uyumuyor olsaydı baskına gitmeyi bile düşündüm sen gelmezsen ben almaya gelirim diye 😂