Dolunayy evet evet bende öyle diyorum bakalım onlar evlensin sana çağıttıracam bakalım gelecekler mi diye şimdi yeni geldi hemen bi yaygara koparttım 😂 ne dersem tamam diyo çok komik gülmemek için kendimi zor tutuyorum 😂 ama burnu sürtsün biraz konuşmıycam

gshande ilçe de yaşadığımız için hepsi çocukluk arkadaşı görüşmemesi pek mümkün değil ama dozu aşması can sıkıcı çift arkadaşlarımızın çoğu daha nişanlı bide bizim burda kahve kültürü çok fazla onlarda farksız sayılmaz hatta bi tık daha dazla

postmodernmom ayy geçsinler dalga ne olacak ki hiç aldırmam böyle şeylere 🤭 bence çıksın kafa dağıtsın siz de arkadaşlarınızla görüşün haftada bir çıkıyormuş ne zararı var ki 🤷🏻‍♀️

postmodernmom bence burda kilit nokta eşin. Ben evli bir insanin bu kadar arkadaşlari ile olmasını doğru bulmuyorum kaldı ki o kadar bekar adamın eve gelmesinin de doğru bulmuyorum. Arkadaşlari dalga geçiyor olabilir ama set çekecek olan yine sizin eşiniz.

postmodernmom hahaha helal olsun 😂 Hayatta eve kabul etmem. Benimki de aynı. Ulaşırım da. Kaç senelik evlisin. Aman boşver nerde olduğunu biliyorsun. Gördüğünde yazar sana arkadaşlarına dalıyordur.

postmodernmom maç yaparken nasıl telefonunuzu açabilir ki? Ayrica ben sürekli eşimin ipsiz densiz arkadaşlarını evime toplayıp nargileler ile besledigimden daha rahatsız olurdum. Eşinizin de kendisine vakit ayırması gerek sizinde.

postmodernmom Benim eşim de haftada bir halısaha ya gider haftada iki gün de bilardo oynamaya gider. Bende sık sık arkadaşlarımla görüşürüm biz birbirimizi kısıtlamayız. Haftada bir gün net ailecek dışarda oluruz. Sizde eşinizin olmadığı gün arkadaşlarınızla vakit geçirin. Bence biraz abartmissiniz sanki,her bireyin özel hayatı vardır evlilik buna engel değildir :) 6 yıldır evliyim çok mutlu bir evliliğim var küçük şeylere takılmayiz çünkü :)

BQuen evet eşimde hayır diyememe vardır hiç kimseyi kıramaz bi bana geçiyor nazı işte eve gelmeleride şöyle ben gelen 2 arkadaşını da yakından tanıyorum balkonda oturdular ben kapıdan verdim servislerini öyle yanlarında oturmak benimde hoşuma gitmez o kısım biraz yanlış anlaşılmış belkide benim detaylı yapmamamdan kaynaklı

Cicekliperde evet konu okey olunca öyle 😂 bebem uyumuyor olsaydı baskına gitmeyi bile düşündüm sen gelmezsen ben almaya gelirim diye 😂

mamacita keşke biraz daha yumuşak olsanız üslubunuz çok sert ben arkadaşlarıyla hoş geldiniz demekten öteye geçmedim servislerini bile kapıdan yaptım ayrıca gelen 2 arkadaşıda çok efendidir benim arkadaşlarından yana bi sıkıntım yok ipsiz densiz demeniz hiç hoş değil hepsi belirli bi kültür seviyesinde insanlar

Aramsamsam biz eşimin işi nedeniyle çok az vakit geçirebildik evlendiğinizden bu yana o yüzden sanırım tam bi o rahatlık seviyesine geçemedim sanki her an birlikte olmalıymışız gibi bir hissiyatım var inşallah zamanla alışıcam. Mutlu olmanıza da çok sevindim Allah herkesi mutlu etsin ❤️

Lilaa59 o kısım biraz yanlış anlaşılmış detaylı yazmamıştım uzamasın post diye onlar balkonda oturdular ben mutfakta servislerini bile kapıdan yaptım benim arkadaşlarım gelince de eşim dışarı çıkmayacaksa hoş geldiniz der yatak odasına geçer misafirlerim gidene kadar çıkmaz o konuya ikimizde dikkat ederiz

postmodernmom bence abartmayın. Okey ya da oyun oynarken veya maç yaparken adam zaten açamaz telefonunu. Sürekli nerdesin vs diye arıyorsanız da bunalmıştır. Bilerek açmıyordur. Bir anlaşma yapın. Acil bir durum olmadığı sürece aramayın. Acil bişeyde arayın sadece. O zaman eşinizde açar telefonunu. Ulaşma sorunu olmaz. Ama adamı sürekli arayıp nerdesin diye darlarsanız haklı. Şahsen eşim bana böyle yapsa bende açmam aradığı zaman

postmodernmom benim eşimde okeye gidiyor arkadaşlarıyla bende onla gidiyorum bende oynuyorum bu da bi çözüm 😁haftada birde halısahaya gider yani normal bence bende arkadaşlarımla akşamları dışarı çıkıp eğleniyorum

Lilaa59 Benimkide öyle demekki tek değilmişiz çünkü babamın arkadaşları gelirdi otururlardı çay icerlerdi falan evde daha bebegimizi görmeyen bir sürü yakın arkadaşı var görenlerde düğünde bayramda gördü 😂