Kızlar çok sinir oluyorum eşimi çok seviyorum çokta iyi bir insan olduğuna inanıyorum fakat bir şey var ki beni çileden çıkarıyor her akşam olmasa da hafta da 1 maça çıkar halısahaya ve ben birkaç saat ulaşamam bazen oyuna çıkar yine açmaz etrafındaki çoğu arkadaşı bekar ve eşimin evli olduğuna hala alışamadılar bazen eşim yanımda gelemem diye konuştuğunda dalga geçmeler falan bazen benim yanımda benden çekinmeden bile yapıyorlar yok hanımcısın vs. Bana yanımıza salmıyorsun demeler geçen gün yine çağırdılar biliyorum kalkamayacak yanlarından saatlerce okey dönecekler dedim gelsinler burda oturun size nargile yapıyım ikramlık vs hazırlıyım geldiler çokta memnun kaldılar artık evin dağılmasını hizmetlenmesini geçtim yeterki çıkıpta ulaşamayacağıma evim dağılsın kendim yorulayım Hadi diyorum ses etme çıksın eğlensin dalga geçip durmasınlar ama afedersiniz b.k u çıkıyor bazen şu saat oldu hala gelmedi. Ben nasıl gitmesine razı olıyım acil bişey olsa yok ulaşamıyorum adama ailevi şeylerimide arkadaşlarıma anlatmayı sevmem en iyisi dedim buraya yazayım içimi boşaltayım 😂