Selam kızlarr yine ben şimdi eşimle ilişkide ben allta oluyorum genelikle çünkü eşim yatıyor ben üste olduğum zaman yapamıyorum illaki ellerimi yatağa koyup uzanır gibi yapıyorum dik duramıyorum aslında duruyom ama olmuyor insan hep sıkılmaz mı eşim içinde öyle benim içinde afedersiniz ama zıplıyolar ya hani nasıl oluyor o ya kilo da var ya bendeee deneme yapcam kendi kendime nasıl olcak yaaa eşim uzanıyor çık üstüme diyo çıkıyom dön öyle yap aşkım diyo arkamı ona döncem yani yanlış olmasın ters ilişki değil 🤔

Dertli22333 esim yatak basligna sirtini dayarayak otursun yada yari uzanir sekilde sen ustune cik alaturka tuvalette oturr gbi olursan dizinden destek alirsin bi elinlede yatak baslgndan tutun o sekilde sen ziplayablrsn hem hamilelegimde bile bunu yapiyodum kilo dednz ya o yuzden dedim

Dertli22333 bende ilk yapamıyordum sizin gibi birde kiloluyum olmuyordu 1 sene geçti belki daha fazla yeni yeni keşfettim üstüne oturup gel git yapıyorum yatakta ziplamiyorum yumsak olduğu için yerde uzanirken fln ,veya comelir tarzda ördek yuruysundeki gibi pozisyon alıp zıpla ozmn daha fena tam dibe ulasiyorsun ama fazla ses çıkıyor ona göre yap

zeynep266 valla açıkçası tuvalete oturur gibi yapamıyorum ya dizlerimin üstüne basıp yapıyorum 🥺🥺

Nur29 Ah ah birde yapabilsem en fazla dizlerimin üstünde durarak yapıyorum kız aslında beceriksizlik benimki ya😅😅

Dertli22333
          Demiii arkanı dönmeni istiyorlar bizde öyleyiz de😂
          Ama bak dizlerini yatağa koy onun bacaklarından destek alabiliirsin yavaş yavaş otur kalk onu hissederek yanii🙈🙈🙈🙈 bende hamileyim o pozisyonda insan daha rahat oluyoor

Dertli22333 evde biraz alıştırma.yap eşin gelene kadar bende bacaklarımı nereye koyacağımi bilmiyodum denerken böyle oldu biraz