Emommom vahh vahhh çok şey kaçırıyorsun hayat çok kısa 😂😂
Eşime cinsel ceza verdim,yapmıyorum😎
SeydaSakarya pekii 😂👍🏻
yinehamile35 renk katıyorum işte 😂 bundan sonraki cinsel hayatınızda başarılar diliyorum 😂 genişleyen yerleriniz ve hayal dünyanız umarım daha fazla genişlemez diyip iyi dileklerimi sunuyor ve iyi geceler diliyorum 😂
Emommom çok günah alıyorsun haberin ola 👍🏻😂
yinehamile35 sen Totodan vermeye devam et hayat kısa diye biz böyle iyiyiz almayalım 😂
Emommom iyi dileklerin için sağol tatlım senle atışmak güzeldi iyi geceler 😂
yinehamile35 yorum yapmak istemiyorum konu gittikçe boka batıyor 😂
Emommom saygı duyuyorum efenim 👍🏻😂
Emommom tamam daha fazla yorulmayasın 😂
yinehamile35 atışmak demeyelim seviyeli sohbet diyelim 😂 herkes kendi totosundan sorumlu sonuçta günah yazıcı melek değilim bana ne 😂
yinehamile35 püh 😂
yinehamile35 müneccim olmaya gerek yok ki çok açık. Cinselliği ödül ceza olarak gören biri başka ne olabilirdi?
Sept aferin sana 👏🏻
yinehamile35 beni tabiki ilgilendirmiyor ve ben sizede birşey demedim zaten farkettiysen eğer iyi okuduysan yanlış okunup anlaşılan bir yoruma açıklık getirmişim siz öyle mutluysanız eşiniz bu durumdan rahatsız değilse zaten kime ne
yinehamile35 bu cınsel ceza denılen olay tamamen şöyle düşünülüyor ; benimle ılışkıye gırmek ıçın evlendı ve bende ılışkıye gırmek ıçın evlendım gıbı. Ve sence hoş bı durum mu bence değil. Eşınle tartışınca şeyınden mahrum bırakacağına onu ılgınden mahrum bıraksan mesela akılda daha ıyı kalırsın onun ıcın. Seks oyuncağı gıbı oluyor bu canım .
yinehamile35 biz kavga ettikden sonra yapmaya bayılıyoruz yatakta atıyoruz bütün sinirimizi😂
yinehamile35 yav her gün yaparsan olacağı bu