• +18
  • Eşime cinsel ceza verdim,yapmıyorum😎

yinehamile35 renk katıyorum işte 😂 bundan sonraki cinsel hayatınızda başarılar diliyorum 😂 genişleyen yerleriniz ve hayal dünyanız umarım daha fazla genişlemez diyip iyi dileklerimi sunuyor ve iyi geceler diliyorum 😂

yinehamile35 atışmak demeyelim seviyeli sohbet diyelim 😂 herkes kendi totosundan sorumlu sonuçta günah yazıcı melek değilim bana ne 😂

yinehamile35 beni tabiki ilgilendirmiyor ve ben sizede birşey demedim zaten farkettiysen eğer iyi okuduysan yanlış okunup anlaşılan bir yoruma açıklık getirmişim siz öyle mutluysanız eşiniz bu durumdan rahatsız değilse zaten kime ne

yinehamile35 bu cınsel ceza denılen olay tamamen şöyle düşünülüyor ; benimle ılışkıye gırmek ıçın evlendı ve bende ılışkıye gırmek ıçın evlendım gıbı. Ve sence hoş bı durum mu bence değil. Eşınle tartışınca şeyınden mahrum bırakacağına onu ılgınden mahrum bıraksan mesela akılda daha ıyı kalırsın onun ıcın. Seks oyuncağı gıbı oluyor bu canım .

bir ay sonra

yinehamile35 biz kavga ettikden sonra yapmaya bayılıyoruz yatakta atıyoruz bütün sinirimizi😂

2 yıl sonra