Erkek ismiyle kaydetmiş
Hemen aklına kötü bişey getirme şöyle bişey söyleyim. Ben geçen gün whatsappta Taaa lisede kaydettiğim bi numara gördüm kız arkadaşımdı ama erkek fotoğrafı koymuş ve adı da değişik bişeydi Ahmet mi ne. Kardeşine mesaj attım bu ablanın numarası değil miydi diye. Ablasının hattı yıllar içinde kapanmış başkası satın almış o kullanıyo hiç tanımadığım bi adam. Belki öyle bişeydir. Hani hiç konuşmadığı ama rehberde kayıtlı kalan biriyse farkında değildir. Ama tabi şüpheyi de elden bırakma abi yazması samimiyet gerektirir hiç konuşmadığı birine abi der mi insan orası muamma
- Düzenlendi
Aslan Çok farklı şey olabilir. Eşine güveniyorsan sana yanlışı yoksa olumlu ihtimalleri düşünebilrsin. Mesela işi gereği rehberinde çok kişi oluyorsa ,seneler önce kaydettiği kişi numara değişebiliyor . Sonra o numara başkasına satılıyor vs. Bu tarz bişey olabilir. Rehbere bak başka bünyamin abi var mı diye. Kullanım geçmişine bakabiliyorsan bu numaralarla konuşulmuşmu onlara bak .
Hemsireanneg teşekkür ederim cevabın için benimde aklıma gece geldi ama tedbiri elden bırakmıycam
Annesivekizi rehberinde o kadar kişi varki hepsine bakmak yarım saatimi aldı müşterilere falan abi der ama yinede takip edicem inşallah düşündüğüm gibi birşey değildir
Aslan aynen takipte kal hatta yanlış olmasın benim de eşim bakıp bunlar kim dedi ona da aynı şeyi dedim 🤷♀️
Benim yorumlarım niye siliniyor acaba yaa