Kızlar eşlerinizle nasıl tanıştınız?
Benim eşim asansör firmasında çalışıyordu bizim sitenin asansör bakımını yapıyorlardı her ay gelip adam her seferinde önüme çıkıp günaydın nasılsınız diyordu ben de üni stresi vardı o ara gözüm kimseyi görmüyordu 😂😂. Sinavdan sonra bi farkettiim ki o yok oradaki bir çırağa sormuştum adını da bilmiyorum tarif etmiştim böyle böyle bir eleman vardı nerde o diye o çıktı işten demişti ayyy nasıl üzülmüştüm sonra nasip dedim yaz tatilinin bitmesine yakın okulumun yakınlarında bir cafede oturuyorduk bir baktım karşıdan geliyor sonra o da beni gördü geldi cafede ayrı masaya oturdu bakıştık öyle tüm gün bir hafta sonra da mesaj atmıştı bana ilk attığı mesaj da şeydi bir cam küresi beğenmiş insta da paylaşmıştım o da ne kadarmış bari demişti fiyatını söyleyince de askeri ücretin günlüğüne denk geliyor demişti. Nasil buldun beni diyince aslinda cok yakinmissin kuzenimle takiplesiyorsun demisti sonra bi baktim iki gune kuzeni engelledi beni neden dedim e ben seni buldum onun takip etmesine gerek yok demisti 😂😂. Sonrası çorap söküğü gibi oldu iki hafta içinde sevgili olduk 1 sene içinde aileler tanıştı ondan 6 ay sonra da evlendik ❣️
Eşlerle tanışma 🥳
Mucize2 ayy ne kadar güzel ya lise aşkı bir başka oluyormuş demek ki on görünüz de mükemmel evlenicem demiş evlenmişsiniz ❣️😂
_Mandela_ bizimki görücü usulü oldu 😊 aslında birazda uzaktan akraba sayılırmışız 😂 benim görümcemin kocasıyla babam kuzen oluyor. Hala çocukları yani. Görümcemin kocasinin bi akrabasinin düğünü vardı, babamında kuzeni oldugu icin annemle ben gitmiştim sadece. O dügünde görümcem beni görmuş beğenmiş. Hemen sormuş beni kimin kızı kimlerden felan diye. Ordakiler söylemiş felan, evimin adresini bulmuşlar, bizim evin en üst katinda babaannem oturuyor, onu ziyarete gelme bahanesiyle annemi de yukarı çağırıp senin kızı istemeye gelecez diyor 😂 bu sırada eşim de yurt dışında çalışıyor, ne onun ne benim haberim yok. Annem bana söylüyor ,seni istemeye gelecekler diye. Ben yok felan dedim ama yengem gelsinler bi görz beğenmezsen zaten olmaz dedi. Bende tamam dedim ama hic istemiyordum. Eşimde türkiyeye izne geldiginde görümcem söylemiş sana bi kız buldum diye. Eşimde ben evlenmeye gelmedim, ben yurt dışina yerleşicem, evlenmicem demiş, onu da görümcem ikna etmiş, bi gör ,beğenmezsen istemezsen olmaz zaten demiş. Neyse bunlar geldi, ilk kapidan girerken göz göze geldik eşimle, resmen kalbim elim ayagim titredi, cok yakışıklıydi, boylu poslu takim elbise giymiş sarışin bi adam 😍😍 aşık oldum oracıkta 😅 o da aynı şekilde benden etkilenmiş. Büyükler yarın bi yemeğe çıkın, başbaşa iyice konuşun anlaşın dediler. Bizde tamam dedik. Ertesi gün sabahtan geldi beni almaya, tabi annem tek göndermez, kız kardesimde bizimle geldi. Bütün gün yedik içtik gezdik akşama kadar, hayatimda hic bu kadar eğlendiğimi hatırlamiyorum. 😊 eşimde bana senden cok etkilendim, sen de eğer istersen yüzükleri takalim dedi. Bende kabul ettim. 2 ay sonra izni bitiyordu, yurtdışına gidecekti geri. Gitmeden nişan yapalim dedi. Yurtdışina gitmeden 4 gün önce nişan yaptik, birde ev aldı gitmeden. 6 ay sonra geldiginde hemen dügün yaptik evlendik. Toplamda herşey 8 ay içinde gercekleşti. Şuan 4,5 senelik evli, ve iki cocugumuz var cok şükür 🙏🙏🌸☺
Sedaa ay ne güzel ilk görüşte aşk olmuş sizin ki resmennn 😍
_Mandela_ biz aynı sınıftaydık okulu degiştirdik yeni sınıf işte 4 kişi yakın arkadas olduk biseyden haberim yok sadece ilk gün onu sırasından kaldırdık bana yer verdi oyle gormustum birde sınıftan bir kız onu cok begenmişti bende şöyle bir baktım kızım bu rustur yabancı bu uzak dur bence demiştm kızda soğumuştu sonra hic dikkat etmedim baska yerde görsem benim sınıfta demem o kadar ogrenci var neyse işte zaman geçtikçe bir kac dangalak vardı bana yazıyolardı rahatsız ediyolardı bizde arkadaşlarla bunu konusuyoduk neyse bu en arkada oturuyor hergün bir sıra yaklasıyor bana kalem atma muhabbetleri vs en sonunda farkettim ama hala rus diyorum sonradan anladım o kısmı anlatmıştım ondan sonra bu 4 arkadasımla da tanıştı aramıza girdi ben o rahatsız edenleri anlatıyorum tek tek bir bakıyorum sonra yok oluyorlar meger bu dinleyip gidip onlarla tartısıyor ama ona anlatmıyorum arkadaşlarıma söylüyorum o da yanımızda neyse bu birgün arkadaşıma söylüyor ben ardleyi gerçekten seviyorum ama bu dangalaklar yüzünden bisey diyemiyorum beni de onlar gibi sanıcak diye arkadasım da söyleme bırak seni tanısın severse zaten sever diyor böyle böyle biseyler yaptı olduk işte cok hikayemi anlattım ama bu detayları ilk kez söyledim cok sey yasadık cok detay var olana kadar cok güzeldi ya
_Mandela_ evet canım öyle oldu ☺ işin garip tarafı aynı mahallede büyümüşüz ama birbirimizden haberimiz yok 😂 bizim sokağin bi ucunda bizim ev, diğer ucunda görümcemin evi var, görümcemin evinin üst katında kaynanam gelip kalıyormuş kışın, normalde köyde oturuyor. Benim eşimde cocuk oldugu icin hep mahalle de oynarmiş. Bizde mahalle de oynardik ama bi ucunda ben diğer ucunda o 😅😅 ayni bakkaldan, ayni marketten alişveris yapmişiz ama hic görmedik birbirimizi. Kader kısmet işte, ayni mahallede büyüdügun kişi gün gelir seni buluyor işte 😍 eşim de diyor zaten ,ben seni daha önce niye görmemişim hic diyor 😂😂
- Düzenlendi
_Mandela_ okulumuzun Facebook sayfasında tanıştık yurdun oraya gelmişti ilk orda gördü beni ilk gordugumde dedim ki biz bu oglanla evlenecez galiba ama boyu da mübarek benden bayağı uzun demiştim 😂 7. Yılımızda nisanlandik 8. Yılımızda evlendik ☘️
_Mandela_ benim eşimde asansör ustası 🤭 2017de görümcemin nişanına gitmiştim erkek tarafı olarak eşimde orda görüp sordurmuştu, aile dostumuz okuyo vermezler demiş konu kapanmış. Çok sonra öğrendim birinin beni beğenip sorduğunu 😂😂 sonra aradan 3 yıl geçti aile dostumuz bize gelmişti fotoğraf çekip paylaşınca görümcem de abisine atıyor, abi bak o kız yine şansını dene gibisinden😂 tanıştık gittiii 🤷♀️🙃
Rouge ne kadar güzel ya insanın nasibi bazen gözünü hiç değdirmedigi yerden bazense burnunun dibinden çıkıyor 😍
Sedaa nasip işte burnunun dibindekini göremiyor insan
herseybos yaa işte nasipte varsa tekrar tekrar çıkıyor insanın karşısına
Papatyagelin01 maşallah maşallah uzun sure sevgili kalmışsınız nasil başardınız 😂😂 biz sevgiliyken 3 günde bir kavga ediyorduk
_Mandela_ biz de arada tartisirdik tabi 😂 benim eşim aşırı sakin biri bazen o delirtiyor beni bişey desene adam diyorum 😂😂😂
Mucize2 nasıl ayırdın kız
Papatyagelin01 ahahaha bizde de ben öyleyim öldürürüm sakinlikle valla