_Mandela_ doğrudur nasip işte
Eşlerle tanışma 🥳
_Mandela_ 😂😂 kız bişey de demiyor anca haklısın aşkım diyor
Papatyagelin01 yok be hiç konuşmam yüzümde bir gülümseme eşimin söylenmesi bitsin diye beklerim ben öyle bekledikçe daha çok sinirlenir. Ama damarıma basarsa da tanıyamaz beni gözüm hoc bir şey görmüyor çünkü 😂
Valla biz pubg den tanıştık 😂😂 Oyun oynarken bi yandan sabahlara kadar muhabbet ede ede aşık olduk 😅
Ddimassh ayy cidden mi ben o oyunu oynarken elim ayağım titriyor sinirden nasıl konsantre oldunuz birbirinize 😂😂
Mucize2 güzel oldu bu 🥳❣️
_Mandela_ biz de fabrikada tanıştık. Lise bittikten sonra bir fabrikaya girdim . Sadece yaz dönemi çalışıp sonra sınava girip uniye gitmekti niyetim. Neye niyet neye kısmet 😁 o da benden bir hafta sonra başlamış. Gelir gelmez de beni gözüne kestirmiş. Teklif gönderdi numarami istedi. Vermedim istemedim. Hiç öyle bişey düşünmüyordum çünkü. Çok kostu peşimden 🌝 çok ısrar etti. En sonunda dedim ki bari yüzüne söyleyeyim istemediğimi. Yüzyüze gelince de öyle bişey diyemedim çünkü ben de ondan etkilendim. Öyle başladı işte 😊 bir yıl sonra da evlendik
- Düzenlendi
_Mandela_ biz ünide tanıştık. Benim bir sevgilim vardı daha doğrusu bana yazan biri vardı flirt ediyorduk. Sonra bu saplantılı çıktı benş talip ediyor falan vir gün yolda kavga ediyoruz bana bagırmaya falan başladı eski flirtüm eşimde yoldan geçiyor hep kütüphanede falan görüyorum ve bizim yurdun erkek kısmında kalıyor biliyorum ama gözüm alışık yani çok farletmiyorum. Geldi çocuğa kızdı ne bağırıyorsun falan diye o da sanane vs dedi. Benimki kafa attı ben şok. Acayip etkilendim ama dedim ki noluyır napıyorsun ben kendimi savunurum sag ol git falan gitmedi. Adımı söyledi sen osun demi falan diye ben şaşırdım.spnradan anladım ki bana aşıkmış her gün yurdun orda iyi akşamlar vs. Kütüphanede kitaplarımın arasına not bırakmalar bir gün masama çiçek bırakmış orda bittim. Çünkü gercekten çok yakışıklı. Sonra bi arkadaşım gösterdi eşimi şu çocuğa bayılıyorum işte şöyle böyle anlatıyor instadan eklemiş kız, eşim kabul etmemiş. Sonra ettiğini öğrendim çok üzüldüm. Meğer yanımda görmüş beni sormuş kız geldi söyledi. Ben de o zaman anlattım bana not falan bırakıyor diye. Velhasıl okul şenliği oldu konsere gittik bizimki gitar çalıyormuş konser öncesi sahneye çıktı alan bomboş tabi saha sahne önü iki sıra dolu sahneye gripin çıkcak biz de oturuyoruz sahanın orda. Sensiz olmaz şarkısını söyledi ben eridim bittim. En sonuna Ceyda bu senin içindi dedi. Ama ben diyorum ki yok ben değilimdir sevgilisi vardır falan 😄 kalbim ağzımdan çıkacaktı. Sonrası malum yanıma geldi konuştuk başladı ilişkimiz p gün allahım ben bununla evlenirim dedim çok şükür oldu 💘 😇 hala gitar çalar hala konsere gideriz sırf bu yüzden o günü anarız öok heyecanlıydı be.
Kirmizilamba kız senaryosunu yazsana cok güzel yaz dizisi olur bundannnnn😍😍
_Mandela_ düşünürüm de yaz dizileri tutmuyor 😄
- Düzenlendi
@_Mandela_ bizim tanışmamız da görücü usulü oldu babam yeni vefat etmişti 5 ay olmuştu acısı halen içimde aşk düşünecek durumda değildim babamin amcasının kızıyla eşim komşuymuş meğer o kadar gidip gelmemiz oldu hiç farketmemisim birgun babamin amcasının kızı bana mesaj attı bizim karşı komşumuz cocuk çok efendi öyle iyi böyle iyi dedim ben istemem ben o dertte değilim reddettim 2 gün sonra annemede söylemiş annem zorla gorusmemi istedi kadın bana ayrı mesaj atıyor lütfen kırma beni bi görüş ne çıkar sanki diye resminide gördüm beğenmedim bende amann gideyim görüşeyim olmayacağını anlarlar zaten diye gittim ve resimle çok farkliymis aşık oldum ve 1 sene sonrada evlendik çok mutluyum iyiki zorla da olsa gitmişim görüşmüşüm nasipte varsa bir şekilde karşına çıkıyor 🥰😁
Elifdurununannesi başınız sağ olsun öncelikle🙏Allah üste bir kapı kaparsa öbür kapıyı açar diye boşuna dememişler
_Mandela_ Biz çocukluk arkadaşıyız,evlerimiz karşılıklıydı,ilkokula beraber başladık beraber ders yaptık oyunlar oynadık, sünnet düğününe kadar herşeyini bilirim 😆 Askere gitmesine yakın bana olan ilgisini farketmeye başlamıştım üstü kapalı ağzımı aradı ama ben hiç o gözle görmüyordum, yani kardeş gibi büyüdük diye hiç konduramamıştım bi süre ben kendimi çektim uzaklaştım küs değildim ama artık birlikte vakit geçirmekten kaçıyordum hatta sinir olmuştum bana nasıl o gözle bakar diye. Askere gidince istemsizce sürekli düşünmeye başladım başına bişey gelir eder aklımdan çıkmıyordu neyse izine geldi, tanıdıklara demiş geldiğimi sakın söylemeyin direk karşısına çıkıp tepkisini merak ediyorum. İzine geldiği günde bi akrabamızın düğünü vardı annesi falanda gelmişti,halay çekerken yanıma biri girdi kim diye kafamı sola çevirmemle bunu gördüm öyle dondum kaldım, sonra halaydan çıktık kenara geçince sarıldı etti ama görünce öyle sevineceğim hiç aklıma gelmezdi. Sonra neyse havadan sudan konuştuk ettik ben yine dururmuyum çıktım oynamaya😆bu defa o da geldi , oynarken birden bana eğildi e askerden gelincede artık bi düğün biz yaparız kendi düğünümüzde de oynarız olmaz mı dedi 😆 aslında askere gittiğinde benimde meğer ilgim varmış onu anladım da kuyruğu dik tutma hesabı sadece bakarız acelesi yok dedim 😆 asker dönüsü uzun süre sadece sevgili olduk tabi aileler herkes biliyordu,evlenmek için cesaret edemiyordum.arkadaşken tamam çok iyi herşeyini bilirim ama ya ikili ilişkide yapısı değişirse ya canavara dönüşurse diye diye bekledim,simdi 1,5 senedir evliyiz😁
Goat evlendiginiz insanın ömrünün tamamına şahit olmuşsunuz ne kadar güzel bir şey Allah mutluluğunuzu daim etsin kalan ömrünüzü de birlikte geçirin inşallah 🧿🧿♥️
Sedaa yaa ne kadar tatlı bir tanışma olmuş😊
sosyolog1kadin evet canım öyle oldu 😊
Görücü usulü olmuştu bizimkiside. Halası ile annem arkadaştı, ben yüksek lisans için başka bir şehirdeydim o da ailemin olduğu şehirde, numaralarımızı almıştık işi nedeniyle 22.30 gibi arayabilmişti ( gün içinde ne beklemiştim ama) baya anlaştığımızı farkettik sonra ben ailemin yanına gelince görüştük ama evlilik zor karar bir ara çalkantıda kaldım ( ben üniv. Atandığımda mevcut işini bırakabilmesi gerekecekti) ama vazdageçemiyordum bir şey vardı beni çeken. Olumsuz karar aldık Ssonra 1 sene sonra yeniden konuştuk derken isteme nişan her ay birisi oldu 3 ayda evlendik şuan 2.5 senelik evliyiz, 7.5 aylık bir kızımız ve 2 yaşında bir kedimiz var her şey yolunca çok şükür 🌸