_Mandela_ bizimki görücü usulü oldu 😊 aslında birazda uzaktan akraba sayılırmışız 😂 benim görümcemin kocasıyla babam kuzen oluyor. Hala çocukları yani. Görümcemin kocasinin bi akrabasinin düğünü vardı, babamında kuzeni oldugu icin annemle ben gitmiştim sadece. O dügünde görümcem beni görmuş beğenmiş. Hemen sormuş beni kimin kızı kimlerden felan diye. Ordakiler söylemiş felan, evimin adresini bulmuşlar, bizim evin en üst katinda babaannem oturuyor, onu ziyarete gelme bahanesiyle annemi de yukarı çağırıp senin kızı istemeye gelecez diyor 😂 bu sırada eşim de yurt dışında çalışıyor, ne onun ne benim haberim yok. Annem bana söylüyor ,seni istemeye gelecekler diye. Ben yok felan dedim ama yengem gelsinler bi görz beğenmezsen zaten olmaz dedi. Bende tamam dedim ama hic istemiyordum. Eşimde türkiyeye izne geldiginde görümcem söylemiş sana bi kız buldum diye. Eşimde ben evlenmeye gelmedim, ben yurt dışina yerleşicem, evlenmicem demiş, onu da görümcem ikna etmiş, bi gör ,beğenmezsen istemezsen olmaz zaten demiş. Neyse bunlar geldi, ilk kapidan girerken göz göze geldik eşimle, resmen kalbim elim ayagim titredi, cok yakışıklıydi, boylu poslu takim elbise giymiş sarışin bi adam 😍😍 aşık oldum oracıkta 😅 o da aynı şekilde benden etkilenmiş. Büyükler yarın bi yemeğe çıkın, başbaşa iyice konuşun anlaşın dediler. Bizde tamam dedik. Ertesi gün sabahtan geldi beni almaya, tabi annem tek göndermez, kız kardesimde bizimle geldi. Bütün gün yedik içtik gezdik akşama kadar, hayatimda hic bu kadar eğlendiğimi hatırlamiyorum. 😊 eşimde bana senden cok etkilendim, sen de eğer istersen yüzükleri takalim dedi. Bende kabul ettim. 2 ay sonra izni bitiyordu, yurtdışına gidecekti geri. Gitmeden nişan yapalim dedi. Yurtdışina gitmeden 4 gün önce nişan yaptik, birde ev aldı gitmeden. 6 ay sonra geldiginde hemen dügün yaptik evlendik. Toplamda herşey 8 ay içinde gercekleşti. Şuan 4,5 senelik evli, ve iki cocugumuz var cok şükür 🙏🙏🌸☺