_Mandela_ Biz çocukluk arkadaşıyız,evlerimiz karşılıklıydı,ilkokula beraber başladık beraber ders yaptık oyunlar oynadık, sünnet düğününe kadar herşeyini bilirim 😆 Askere gitmesine yakın bana olan ilgisini farketmeye başlamıştım üstü kapalı ağzımı aradı ama ben hiç o gözle görmüyordum, yani kardeş gibi büyüdük diye hiç konduramamıştım bi süre ben kendimi çektim uzaklaştım küs değildim ama artık birlikte vakit geçirmekten kaçıyordum hatta sinir olmuştum bana nasıl o gözle bakar diye. Askere gidince istemsizce sürekli düşünmeye başladım başına bişey gelir eder aklımdan çıkmıyordu neyse izine geldi, tanıdıklara demiş geldiğimi sakın söylemeyin direk karşısına çıkıp tepkisini merak ediyorum. İzine geldiği günde bi akrabamızın düğünü vardı annesi falanda gelmişti,halay çekerken yanıma biri girdi kim diye kafamı sola çevirmemle bunu gördüm öyle dondum kaldım, sonra halaydan çıktık kenara geçince sarıldı etti ama görünce öyle sevineceğim hiç aklıma gelmezdi. Sonra neyse havadan sudan konuştuk ettik ben yine dururmuyum çıktım oynamaya😆bu defa o da geldi , oynarken birden bana eğildi e askerden gelincede artık bi düğün biz yaparız kendi düğünümüzde de oynarız olmaz mı dedi 😆 aslında askere gittiğinde benimde meğer ilgim varmış onu anladım da kuyruğu dik tutma hesabı sadece bakarız acelesi yok dedim 😆 asker dönüsü uzun süre sadece sevgili olduk tabi aileler herkes biliyordu,evlenmek için cesaret edemiyordum.arkadaşken tamam çok iyi herşeyini bilirim ama ya ikili ilişkide yapısı değişirse ya canavara dönüşurse diye diye bekledim,simdi 1,5 senedir evliyiz😁