Burdakilerin beni anlayacgini düşünüyorum 🤔🤔😥
efuliimm aaa estağfurullah senden çok bilmiş olur mu? Google da yazanları uygulayan kıt akıllı. Yok efendim 4 tane doğum kontrol hapı 1 ertesi gün hapına eşitmiş. Sen Allah bilir Facebook-instagramdaki uydurma sağlık postlarını da uyguluyorsundur. Zır cahil. Bir de gelmiş burada anlaşılacağını düşünmüşsün. Böyle bir saçmalığı hangi uygulamaya yazsan sana aynı şeyleri söylerler. Kafana göre ilaç kullan. Keyfi korunma. Sonra kızlar hamile kalır mıyım? Oh bi güzel de hamile kalırsın. Doğum kontrol hapını karton kutusuyla ye bakalım belki bir ihtimal kalmazsın..
efuliimm kimseye hakaret edemezsiniz , aşağılayıcı konusamassiniz kimseyi postunuzdan kovamassiniz herkes istediği yere yorum yapar uslubunce bu sebeple hakaret içerikli yorumunu siliyorum bidaha tekrarlamayinki askı vermek zorunda kalmayalım ✋
ZRaporu ahahhaha
Dolunayy ay ben bi kere ertesi gün hapı içtim . İçmez olaydım
Polyannacilik kıt akilli zır cahil diyince arkadaş sorun olmuyor benim yorumum mu sorun oluyor acaba postuma yazdığı yorumu okuyun bi isterseniz hakkima giriyosunuz suan.
Cicekliperde Neden, ne oldu ?
- Düzenlendi
ZRaporu hııı ayna ayna 😂😂 Allah seni güldürsün bugün çok güldüm yorumlarına 😂
ZRaporu tersinden kalktın galiba bugun 🔥😂😅
TombulHatun ben de güldüm valla kendime ehehe 😁 hep gülelim 😍😇
bitterdelisi24 o kadar ters değilim kız 😅 regl etkisi diyelim 🤘🏻😬😋😁
Dolunayy bir ayda üç kez regl oldum. Sonra düzene girmedi ki benim hiç gecikmezdi ya da erken olmazdı. Bı ay düzeldi gibi daha
Cicekliperde Evet canım yan etkilerinde fazla kanamaya sebebiyet verdiğini söyledi doktor . Benimde kan değerlerim düşük . Regl dönemimde bile öyle fazla geldiği durumlarda baş dönmesi yaşıyorum.
ZRaporu her zaman da yerınde konuşursun 👍❤️ Devam :)
Dolunayy ben de bayağı zor günler geçirdim. İyi ki almamışsın