• Cinsellik
  • Burdakilerin beni anlayacgini düşünüyorum 🤔🤔😥

efuliimm yani kusura bakma ama korunmasiz ilişki isteyen sen, olanlar olunca da 4 tane dogum kontrol hapi icip hayatını tehlikeye atan sen 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ google de her yazilana inansaydık prof olurduk. Bu doktorlar neden var! Insanlar boşuna mı okuyup doktor oluyor anlamiyorum

efuliimm aaa estağfurullah senden çok bilmiş olur mu? Google da yazanları uygulayan kıt akıllı. Yok efendim 4 tane doğum kontrol hapı 1 ertesi gün hapına eşitmiş. Sen Allah bilir Facebook-instagramdaki uydurma sağlık postlarını da uyguluyorsundur. Zır cahil. Bir de gelmiş burada anlaşılacağını düşünmüşsün. Böyle bir saçmalığı hangi uygulamaya yazsan sana aynı şeyleri söylerler. Kafana göre ilaç kullan. Keyfi korunma. Sonra kızlar hamile kalır mıyım? Oh bi güzel de hamile kalırsın. Doğum kontrol hapını karton kutusuyla ye bakalım belki bir ihtimal kalmazsın..

ZRaporu haa bide sen zamaninda cok yemissin herhalde kutusuyla beraber doğum kontrol hapi ondan bana da tavsiye veriyosun demekki ayy cok saol canım ama ben almayim insanım ben direk hapi alir icerim vahşice karton yemem✋✋

efuliimm kimseye hakaret edemezsiniz , aşağılayıcı konusamassiniz kimseyi postunuzdan kovamassiniz herkes istediği yere yorum yapar uslubunce bu sebeple hakaret içerikli yorumunu siliyorum bidaha tekrarlamayinki askı vermek zorunda kalmayalım ✋

Polyannacilik kıt akilli zır cahil diyince arkadaş sorun olmuyor benim yorumum mu sorun oluyor acaba postuma yazdığı yorumu okuyun bi isterseniz hakkima giriyosunuz suan.

efuliimm ne denilebilir ki? Tartışmanın da bir seviyesi vardır. İlkokul 1. çocuğu gibi kendi diyen kendi olur vivivivivi mi diyeyim sana şimdi ahahhah hadi ben kaçtım. Durdukça zekam düşüyor.😁

ZRaporu hııı ayna ayna 😂😂 Allah seni güldürsün bugün çok güldüm yorumlarına 😂

Dolunayy bir ayda üç kez regl oldum. Sonra düzene girmedi ki benim hiç gecikmezdi ya da erken olmazdı. Bı ay düzeldi gibi daha

Cicekliperde Evet canım yan etkilerinde fazla kanamaya sebebiyet verdiğini söyledi doktor . Benimde kan değerlerim düşük . Regl dönemimde bile öyle fazla geldiği durumlarda baş dönmesi yaşıyorum.

efuliimm kardeş bile bile lades demişsin bi de gelmiş akıl almaya çalışıyorsun, daha doğrusu kendini avutmaya çalışıyorsun. Kim demiş 4 doğum kontrol hapı ertesi gün hapına eşit diye? Ona de nakit param yok bu ay hamile kalmasam olur mu diye 😂