• Cinsellik
  • Burdakilerin beni anlayacgini düşünüyorum 🤔🤔😥

Cicekliperde Evet canım yan etkilerinde fazla kanamaya sebebiyet verdiğini söyledi doktor . Benimde kan değerlerim düşük . Regl dönemimde bile öyle fazla geldiği durumlarda baş dönmesi yaşıyorum.

efuliimm kardeş bile bile lades demişsin bi de gelmiş akıl almaya çalışıyorsun, daha doğrusu kendini avutmaya çalışıyorsun. Kim demiş 4 doğum kontrol hapı ertesi gün hapına eşit diye? Ona de nakit param yok bu ay hamile kalmasam olur mu diye 😂

ZRaporu zekan varmi duscek bebişiim gitte ense tıraşını görelim ahahahhaa güle gulee😂😂😂✋✋

ZRaporu git kocana yap tribini bakalim yapabiliyonmu😂😂anca klavye arkasından lak lak yapar senin gibiler

efuliimm madem hamile kalmaktan bu kadar korkuyorsunuz 5 dakikalık zevkiniz için ne diye korunmadan ilişki yaşıyorsunuz ? Korunarak dahi olduğu zaman risk var hep. Hiç bir yöntem %100 koruma sağlamazlar siz korunmadan gaza geldim diye ilişkiye giriyorsunuz. Sonra da hamile kalır mıyım diye tribe giriyorsunuz. Nakitim yok ertesi gün hapı alamam ne demek ? O zaman korunacaktınız. Saçma sapan internette yazan her şeye inanıyorsunuz. 4 ilaç yerine 10 ilaç yazda hepsini içecek misiniz ? Şaka gibisiniz cidden.

efuliimm keşke korunsaydınız gebelik planınız yokmuş madem 😒

efuliimm hepsi az gelir kutuyu iç 4 tane nedemek ölmek mi istiyorsun madem çocuk istemiyorsun 200 tl ver ertes al iç

Emommom ölmek istiyor galiba 200 tl vermemk için zevk uğruna düştüğü şeye bak

Yusra kafayı yemiş millet cidden. İnternette okudukları her şeyi doğru sanmaları da ayrı bir olay. Doğum kontrol hapı doktor kontrolü dışında içilmemesi gereken bişey. Bı gitmiş 4 tane birden içiyor