Mujahide_esved 2019 da evlendim 2 yaşında oğlum var 23 yaşındayım ama ruhen 80 hissediyorum bıktım yani bunaldım kafayı yiycem 😏
Pis kaynana
Cicekliperde sürekli beraber kalıyoruz ayrı evim var yukarıda ama yatmadan yatmaya cikabiliyorum eşim çok inat birde kese bir olduhundan çıkamıyorum yukarı lanet olsun
Aslnur60 çok zor durum. Bir çözüm bulman lazım. Böyle ayrı evden insan ne anlar.
kucukanne35 Kaynanan bir gitse de hepimiz rahat etsek . Çok garip valla sanki benim evimdeymiş gibi rahatsızlık duyuyorum. Bakıp duruyorum gittiler mi diye 😂😂 evin altını üstüne getir halı koltuk tül perde ne varsa yıka 😂 duvarları falan fırçala sıçramış olabilir birşeyler 😄
Cicekliperde zor ki ne zor bunaldım iyice ama hayırlısı oldun ne diyim Allah’a havale ettim ben onları
Aslnur60 Ayy canım benim Rabbım sana güç kuvvet peygamber sabrı versin inşallah çok zor bir durum çok üzüldüm 😔😔😔
Dolunayy Ayy Allah razı olsun canım valla siz böyle diyince ben çok mutlu oluyorum. Az kaldı izmirden bilecekler uçağa İzmire gideceğiz onları bırakacağız arabayla annemleri de alıp eve döneceğiz annem bebegime bakacak ben kardeşimle evi temizleyeceğim koltuklar yıkanacak halılar yikanacak bütün çatal kaşık bardak makineyi gircek. Perdeler çarşaflarr off off baya Bi isim var. 🙂 Ama olsun gitsinler de razıyim
kucukanne35 Ah ya gözümde canlandı resmen benim kayınvalidemde maalesef leş gibi ter kokuyor geldiğinde gezdiği odalara ter kokusu siniyor resmen bir insan yazın bu sıcakta haftada 1 banyo yapar mı ya 😒
MaviLotus dur kız kusacağım
kucukanne35 az kalmış. Dayan . Uyardın mı? Merak ettim
kucukanne35 çok saolun dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden Allah bir an önce ayrılmayı nasip eder inşallah bende bı mutlu olurum ölmeden heralde 😏😏🤲
MaviLotus Allah sabır versin canım cidden zor insan tahammül edemiyor
Cicekliperde hemde kaç kere canım her gün yüz sefer uyarıyorum
Aslnur60 inşallah canım bu muharrem ayında rabbim içini ferahlatsın inşallah
kucukanne35 hala aynı yani
Cicekliperde hala ayni bu gün canım şeftali çekmişti onlar kapının önünde yemişler gördüm kendime de aldım 8 9 tane öğlen Bi kalktım hiçbiri yok nerede yerinizi hepsini dedim yedik dediler
kucukanne35 ilginç insanlar