Mujahide_esved 2019 da evlendim 2 yaşında oğlum var 23 yaşındayım ama ruhen 80 hissediyorum bıktım yani bunaldım kafayı yiycem 😏

Cicekliperde sürekli beraber kalıyoruz ayrı evim var yukarıda ama yatmadan yatmaya cikabiliyorum eşim çok inat birde kese bir olduhundan çıkamıyorum yukarı lanet olsun

kucukanne35 Kaynanan bir gitse de hepimiz rahat etsek . Çok garip valla sanki benim evimdeymiş gibi rahatsızlık duyuyorum. Bakıp duruyorum gittiler mi diye 😂😂 evin altını üstüne getir halı koltuk tül perde ne varsa yıka 😂 duvarları falan fırçala sıçramış olabilir birşeyler 😄

Dolunayy Ayy Allah razı olsun canım valla siz böyle diyince ben çok mutlu oluyorum. Az kaldı izmirden bilecekler uçağa İzmire gideceğiz onları bırakacağız arabayla annemleri de alıp eve döneceğiz annem bebegime bakacak ben kardeşimle evi temizleyeceğim koltuklar yıkanacak halılar yikanacak bütün çatal kaşık bardak makineyi gircek. Perdeler çarşaflarr off off baya Bi isim var. 🙂 Ama olsun gitsinler de razıyim

kucukanne35 Ah ya gözümde canlandı resmen benim kayınvalidemde maalesef leş gibi ter kokuyor geldiğinde gezdiği odalara ter kokusu siniyor resmen bir insan yazın bu sıcakta haftada 1 banyo yapar mı ya 😒

kucukanne35 çok saolun dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden Allah bir an önce ayrılmayı nasip eder inşallah bende bı mutlu olurum ölmeden heralde 😏😏🤲

Cicekliperde hala ayni bu gün canım şeftali çekmişti onlar kapının önünde yemişler gördüm kendime de aldım 8 9 tane öğlen Bi kalktım hiçbiri yok nerede yerinizi hepsini dedim yedik dediler