Kızlar eşim normalde seks konusunda çok konuşmaz ne biliyim utanıyor dye düşünürdüm hep seks esnasında da h konuşmaz bikç gündür annemdeydim bugün eve döndüm eşim benden önce girdi yatağa uyumak için ben gelince dokunmaya başladı fln neyse biz o aşamaya geldik çok afedersiniz utanarak anlatıyorum ama vajinamı fln okşadı normalde pek yapmaz sonra bekle dedi öutfağa gitti ben yağ fln alcak sandım aklıma o geldi niyese bi geldi salatalık getirmiş dolaptan buz gibi neden getirdin kırılır fln dedim eşim biraz erken boşalıyor uzun sürsün diye dedi neyse onla yaptı biraz sonra kendi devam ederken onu da sokmaya çalıştı aynı anda canım hafif acıdı ama kendimi çok kötü hissettim şuan ağladım ağlıcam yani biraz da sert davrandı hafiften ama normalde dediğim gibi hiç böyle değil konuşmaz bile anlamlandıramadım kendimiok kötü hissediyorum neden bilmiyorum normalde ben böyle şeyleri seven bi insanım hani sert davranmasını fln ama hiç yapmadığı ve aklıma gelmediği için bi andan yapınca bi kötü oldum neden yazıyorum onu da bilmiyorum biri bişey desin ama lütfen linçlemeyin nimettir fln diye ben bilincedim herşeyin ama dediğim gibi kendimi çok kötü hissediyorum sanki zorla yapılmış gibi
Kızlar bi bakın (ilişki)
Sen yokken film izlemiş olabilir orda görüp denemek istemiş olabilir yani bence eşle bu konularda açık konuşmak gerek neyden çekiniyorsunuz anlamıyorum neyi ne zaman istiyosan söyleyebilmelisin ondan beklememelisin belki sert duruyorsan senden çekinip bu tarz fanteziler yapamıyor olabilir
minionss asla eleştirmem sizi yatak odanız ne isterseniz yapabilirsiniz yani seni mutlu etmek istemişse salatalık yerine vibratör filan alabilir bir de kendinin ki varken başka bir cismi sokması akla her şeyi getirebilir beğenmediysen istemiyorsan al karşına güzelce konuş kendini ifade et yoksa bunun devamı gelir hem de daha fazlası
minionss kesin bsyler izlemis yoksa durduk yere oyle bsy denemez bidahakine konus istwrsensalatlk deglde daha baska yollar deneyin ikinizinde hosuna gidecegi şeyler
alinaannee sonradan konuyu nasıl açabilirim bilmiyorum ya
minionss yuz yuze konusamazsaniz once msjda konusun istersenz biraz daha rahatlarsnz
minionss anlamadığım penisi içindeyken salatalığı da sokacak yeri nerden bulmuş yanlış mı anladım
minionss eşime şükrediyorum bu konularda ne sapik adamlar var ya asla böyle kocam olsun istemezdim
minionss nimeti falan da geçtim artık nasıl bundan zevk alabiliyorsunuz. Salatalık ya SALATALİK .
minionss belki sizin zevk almanızı düşünerek hareket etmeye çalışmıştır diycem ama ikisini aynı anda nasıl yani aklım almıyor afedersiniz ama hayvan muamelesi yapmasın buna karşı çıkın. Sert olmasını istiyorsa bunu farklı şekilde cesitlendirebilir. Eşiniz bu tavır ve tutumunu benimsemeden müdahale etmeniz lazım