Kızlar eşim normalde seks konusunda çok konuşmaz ne biliyim utanıyor dye düşünürdüm hep seks esnasında da h konuşmaz bikç gündür annemdeydim bugün eve döndüm eşim benden önce girdi yatağa uyumak için ben gelince dokunmaya başladı fln neyse biz o aşamaya geldik çok afedersiniz utanarak anlatıyorum ama vajinamı fln okşadı normalde pek yapmaz sonra bekle dedi öutfağa gitti ben yağ fln alcak sandım aklıma o geldi niyese bi geldi salatalık getirmiş dolaptan buz gibi neden getirdin kırılır fln dedim eşim biraz erken boşalıyor uzun sürsün diye dedi neyse onla yaptı biraz sonra kendi devam ederken onu da sokmaya çalıştı aynı anda canım hafif acıdı ama kendimi çok kötü hissettim şuan ağladım ağlıcam yani biraz da sert davrandı hafiften ama normalde dediğim gibi hiç böyle değil konuşmaz bile anlamlandıramadım kendimiok kötü hissediyorum neden bilmiyorum normalde ben böyle şeyleri seven bi insanım hani sert davranmasını fln ama hiç yapmadığı ve aklıma gelmediği için bi andan yapınca bi kötü oldum neden yazıyorum onu da bilmiyorum biri bişey desin ama lütfen linçlemeyin nimettir fln diye ben bilincedim herşeyin ama dediğim gibi kendimi çok kötü hissediyorum sanki zorla yapılmış gibi