Fairytaleee yanlış anlaşılmadı çok güzelsin diyenlere teşekkür edip ben değilim diyebilirdin bence
❤️Galerimizdeki En Sevdiğimiz Resmi Paylaşalım ❤️
Kuzulkurt Koç Burcu bunları yemez aslında ama . Eşimden biliyorum😂
Cicekliperde yok ben kova ama insanlara çok çabuk güveniyorum ve bu huyumdan nefret ediyorum ☹️
Deleted_1 ben de öyleyim yaa. 30 yaşıma geldim hala aynı
Cicekliperde bencede..
Fairytaleee resmen ta.şak gecmıssın milletle .. tanıdık cıkıncada kıvırmıssın .. amaç ne ? Senden böyle bir sacmalık beklemezdim 🤦🏽♀️
Kuzulkurt kesınlıkle
Bide sabıtleyin de herkes görüp atsın demıssın.. sen önce kendını atta postun sahıbı olarak ondan sonrasını düşünürüz
Cicekliperde kendisini atmış olmasına şaşırdım ama umursamadım 😂
Fairytaleee ayyy valla gece gece yine gıcık edeceksiniz illa ya milleti burda gaza getirip böyle işin içinden nasıl çıkıyorsunuz hayret ediyorum çok sevebilirsin ona bir şey demiyorum ama siz sanıp çok güzelsin diyenlere bi açıklama yapsaydınız keşke kendinize olan saygınızdan dolayı valla insanları saf yerine koyuyorsunuz burda yine biri bir yıl boyunca ünlü yabancı birinin fotolarını kendi fotoları gibi paylaştı sonra ortaya çıktı hani tamam yüz yüze kimse birbirini tanımasa bile şurda ettiğimiz sohbetin hatrına güven kırmayın ya valla sonra korka korka yorum yapıyoruz 😕😏
Deleted_1 amacı herkesi gaza getırıp fotograf attırmaktı.. merak ettıklerini Görcek güya.. ama elinde patladı
Deleted_1 2. married vakası 🥲
Kuzulkurt umursamadığından demek ki😂
Cicekliperde biz iflah olmayız şahsen bendeki bu duygusallık olduğu sürece başıma çok iş gelir☹️😞
Fakemi 🥲
bitterdelisi24 bu fotoğrafla gaza gelip yüzünü paylaşan olursa süzme saftır 🥲
Cicekliperde olabilir 😂😂
Deleted_1 sen bensin 😂 yalnız olmadığıma sevindim 😍