bitterdelisi24 papatya- bence o soruların 10 da 9 u dalga gecmek ıcın soruluyor .. kadın da ciddi ciddi cevaplıyor .. hangı taraf sorunlu ??? Kafam da deli sorular
Azakmi papatya- kredisiz ev almak için dilek defterjne yazdım oldu kredi yerine kaynanam borç verecekmiş 😂 ayrıntılarin önemini yine anladım
papatya- Yokdahanelerrr evet bende ona şaşırdım zaten bir sürü yorum yapılmış merak ettim inanıp yapan falan var mı diye 😅
TombulHatun bitterdelisi24 hepsi birbiriyle t*şak geçiyo bence 😂 Kuzulkurt’ un attığı foto ya bak o soruya mantıklı cevap mı verilir 😂😂
bitterdelisi24 TombulHatun işte neler neler sapık sapık düşünceler .. yok halasıyla annesı sevısıyormus cocuk annesıne demıs benı de aranıza alırsanız babama söylemem 🤦🏽♀️ Çüş anasının gözü
TombulHatun bitterdelisi24 ay yok artık ben ara sıra bakıyorum bu soruyu sana soruyolar sen neden paylaşıyorsun ahlaksızlık be
TombulHatun Kuzulkurt 😂 gülmek için okuyrum arada esra ezmecinin kitabını alıp tuzu sularını yapan bir arkadaşım şuan boşanıyor
Ask_hosmus Kuzulkurt o zaman takmanın Bi anlamı kalmıyor 😂 bu kafalar güzel kafalar, ne yiyip içiyorlar acaba😬😂