Asafmoms Kızlar hiç izlemedim covid olduk evdeyim merak ediyorum basliyacagim kimler izledi nasıl sevdiniz mi 😂 şimdi inanmayanlar olucak ama aşkı memnuyu bile sonradan izledim bitirdim TV ile hiç aram yok can sıkıntısı deli edicek beni ☺️
bitterdelisi24 Asafmoms yaprak dökümü 10 senedir izliyorum her sene 😂😂 her sene hala izlemedim bölümleri cıkıyo :) hayret bi dizi :)
Nurella_ Asafmoms önceden hiç izlemezdim sonradan izledim bağımlısı oldum televizyonda bitince internetten başlıyorum artık bütün bölümleri ezbere biliyorum😂
Yokdahanelerrr Asafmoms bütün sezonu 7 kere baştan sona bitirdim. Nerede eski diziler şimdi ay gözlüğüm düştü sana aşık oldum evlenelim zengin bebesi modu var. Ya da sevgili değiliz ama öyle davranmak zorundayız çünkü salagiz modu. Gerçekten gına geldi.
Asafmoms bitterdelisi24 ahahahah vallah ben hiç izlemedim intagramda bazen bazı kesitler görüyordum Ali Rıza Bey’in ağzının tatiyla ilgili o kdr😂 popüler bir diziyi yeni cekilmis gibi heyecanla izleyeceğim😂
Matruskaa bitterdelisi24 Ay evet ya yıllardır ızlerım kanal d de ayrı teve 2 de ayrı ızlerım ıllakı kacırdıgım bi sahne cıkıyor😁
Asafmoms Nietzsche aşkı memnuyu izledim döneminde izlememiştim geçende adını Feriha koydum ezel serisini bitirdim çok hoş ya😂 böle yeni cekilmis gibi heyecanlı oluyor ilkkez izleyince bir reklam derdi yok istediğin zaman hop atla diğer bölüme😬😂
Asafmoms Yokdahanelerrr gerçekten öle bir baktım hepsinin zengin oğlan fakir kız tatil beldesi gibi konuları var o kdr samimiyetsiz ki
Yasak_elma Yokdahanelerrr Yada baş roldeki kızla oğlan dizi ilk başladiginda birbirlerinden hiic haz etmezler büyük nefret ederler birbirlerini gördükleri yerde bi kaşık suda boğarlar ilerleyen bölümlerde birbirlerine körkütuk aşık olurlar🙄Bizim romantik komedi filimlerimiz,dizilerimiz hep böyle başlar🤷♀️🤦♀️Artık fragmanını gormem yetiyor hemen senaryoyu tahmin edebiliyorum
Tombulkuss Ben hamileliğim boyunca kayinvalidem de kaldım ve ondan önce de 3 ay ordaydım toplam da 12 ay boyunca onu izledik sabah akşam izliyorduk 1 hafta da full bitirip ertesi gün tekrar başlıyorduk o kadar alışmışım ki şimdi bebeğim 5 aylık kendi evimdeyim her gün açıp hala izliyorum 😂😂
Rengarenk Asafmoms yaprak dökümü ile başla sonra aşkı memnu sonra da muhteşem yüzyıl 😁 ben şu an muhteşem yüzyıldayim
birdemettiyatro Asafmoms Avrupa yakası, yeşil deniz, yaprak dökümü , aşkı memnu başa sarıp sarıp izlediğim ve her izlediğimde farklı bir detay fark ettiğim diziler 😂 çok hoşuma gidiyor ya hala severek izliyorum
Seksi_hatun Asafmoms çıktı çıkalı izliyorum hala izliyorum ve hala izlemedigim bölümler çıkıyor izledim illaki ama unuttum sanırım
Asafmoms Cicekliperde bende sürekli önüne çıkan Ramiz dayı sözlerinden etkilenip izlemek istemiştim on yargılı davranma izlenmeye deger