Asafmoms Cicekliperde bende sürekli önüne çıkan Ramiz dayı sözlerinden etkilenip izlemek istemiştim on yargılı davranma izlenmeye deger
Yasak_elma Yokdahanelerrr Yada baş roldeki kızla oğlan dizi ilk başladiginda birbirlerinden hiic haz etmezler büyük nefret ederler birbirlerini gördükleri yerde bi kaşık suda boğarlar ilerleyen bölümlerde birbirlerine körkütuk aşık olurlar🙄Bizim romantik komedi filimlerimiz,dizilerimiz hep böyle başlar🤷♀️🤦♀️Artık fragmanını gormem yetiyor hemen senaryoyu tahmin edebiliyorum
karamellicappuccino Asafmoms hahaha yaprak dökümü benim ince çizgim 4 senelik evliyim evlendiğim günden beri ne zaman başlarsa izliyorum finaline kadar bu sene izlemedim sadece 2 çocuktan fırsat kalmıyo artık eşim kusacaktı bir ara 🤪 hastalık gibi
Fatma_Nur Asafmoms yaprak dökümü bitirdim adını Feriha koydum bitirdim aşkı memnu bitirdim çok güzel diziler
Nefedukaa Asafmoms kaç kere izledim bitirdim sayamam🫶🏻 Ben cok seviyorum eski dizileri tekrar tekrar izlerim. Yaprak dökümü aşkı memnu, feriha, çocuklar duymasın cennet mahallesi vs .. 😻 a2 zaten acık hep bez bebek yahşi cazibe falan var ya 😂
Matruskaa bitterdelisi24 Ay evet ya yıllardır ızlerım kanal d de ayrı teve 2 de ayrı ızlerım ıllakı kacırdıgım bi sahne cıkıyor😁
Fatgi_ Asafmoms 106. Bolumdeyim 🤣 bende sıkıntıdan başladım izlemeye aynı senin gibi asla TV izlemem sayilidir izlediğim turkdizisi. Sinir hastası etti beni bu yaprak dökümü 🤣