Asafmoms Nietzsche aşkı memnuyu izledim döneminde izlememiştim geçende adını Feriha koydum ezel serisini bitirdim çok hoş ya😂 böle yeni cekilmis gibi heyecanlı oluyor ilkkez izleyince bir reklam derdi yok istediğin zaman hop atla diğer bölüme😬😂
Asafmoms Yokdahanelerrr gerçekten öle bir baktım hepsinin zengin oğlan fakir kız tatil beldesi gibi konuları var o kdr samimiyetsiz ki
Rengarenk Asafmoms yaprak dökümü ile başla sonra aşkı memnu sonra da muhteşem yüzyıl 😁 ben şu an muhteşem yüzyıldayim
birdemettiyatro Asafmoms Avrupa yakası, yeşil deniz, yaprak dökümü , aşkı memnu başa sarıp sarıp izlediğim ve her izlediğimde farklı bir detay fark ettiğim diziler 😂 çok hoşuma gidiyor ya hala severek izliyorum
Seksi_hatun Asafmoms çıktı çıkalı izliyorum hala izliyorum ve hala izlemedigim bölümler çıkıyor izledim illaki ama unuttum sanırım
Asafmoms Cicekliperde bende sürekli önüne çıkan Ramiz dayı sözlerinden etkilenip izlemek istemiştim on yargılı davranma izlenmeye deger
Yasak_elma Yokdahanelerrr Yada baş roldeki kızla oğlan dizi ilk başladiginda birbirlerinden hiic haz etmezler büyük nefret ederler birbirlerini gördükleri yerde bi kaşık suda boğarlar ilerleyen bölümlerde birbirlerine körkütuk aşık olurlar🙄Bizim romantik komedi filimlerimiz,dizilerimiz hep böyle başlar🤷♀️🤦♀️Artık fragmanını gormem yetiyor hemen senaryoyu tahmin edebiliyorum
karamellicappuccino Asafmoms hahaha yaprak dökümü benim ince çizgim 4 senelik evliyim evlendiğim günden beri ne zaman başlarsa izliyorum finaline kadar bu sene izlemedim sadece 2 çocuktan fırsat kalmıyo artık eşim kusacaktı bir ara 🤪 hastalık gibi