Kuzulkurt bence başka biley olabilir benim annem stokcu bi kadın ce 3-5 senelik shampoan var evde hala kullanırız maa aile :)

Ecelisa başka bir sebep olamaz çünkü farklı bir ürün kullanmadım her zaman kullandığım şeyler hepsinin tarihi geçmemiş sadece şampuanın geçmiş 🙂

Kuzulkurt o zaman nazik bir şampuanla nemlendirici özelliği olan kurutucu içerik olmayan alkol denat ya da salisilik asit içermeyen bir şampuan kullanmanızı tavsiye ederim aklıma suan otaci nin güllü nemlendirici şampuanı geliyor ama içerik listesini tam hatırlamıyorum. Ilık su ile 1 kere sampuanlayip sadece yıkayın ve mümkün olduğunca sac dibine bakimlar yaparak nemlendirmeye çalışın ya da kendi yağı ile nemlensin sac zaten her saçın buna ihtiyacı var umarım geçer 🙂

gshande çok teşekkür ederim yarın çıkıp bakayım otacının şampuanına 🥲

Kuzulkurt market şampuanlarına asla güvenmiyorum. bir sürü şampuan denedim hepsi de uyuz olmuscasina kasıntı yaptı en son Restorex denedim yumuşacık ve asla kasıntı yapmıyor

Anilla onu bir ara bende kullandım sonra içeriğini değiştirmiş dediler bıraktım. Elidorun pembesi normalde çok güzeldi de ilk defa böyle bir şey yaşadım ya 🙄

Anilla kuzenim kuaför benim o demişti eskisi gibi güzel değil diye 🥲

Kuzulkurt uzun uzun zaman oldu elidoru bırakalı hiç tarihine bakmamıştım ama ne zAman kullansam kafamda sivilceler çıkıyordu aynen dediğin gibi aşırı kaşınmam oluyordu. Belki de benimkilerinde tarihi geçmişti ya da bu şampuanın içindeki bana yaramıyordu bilmiyorum ama kötü bi şampuan bence eskisi gibi değil

Kuzulkurt Belki orjinal elidor değildir.Cok duyulmuş şampuan markalarının merdiven altı imalatı yapıldıgını piyasaya sürüldüğünü orjinallerinden gözle fark edilmedigini duymuştum heatsohulders şampuanında sahtesi var cok demekki elidorunda cıkarılmış

bitterdelisi24

PiTi büyük ihtimalle içeriğini değiştirmişler çünkü cidden böyle değildi. Elidorun başka ürünlerini kullanıyorum ve inanılmaz güzel geliyor saçıma

• PiTi bunu yanıtladı.

Yasak_elma bir ara bizim burdaki pazarda da vardı öyle doldurma şampuan satıyorlardı. Ama bunu bimden aldığım için doldurma vs olmayacağını düşündüm çünkü koskoca marketler zinciri yani 🥲

bitterdelisi24 bilemedimki canım şimdi belki kuzulkurtun aldıgı sahte üründür bunu kimse baksa bile bilemiyor.En guvenilir markatten bile alsan sahte cikma ihtimali var.En iyisi eczaneden almak galiba🤷‍♀️

Kuzulkurt bence de değiştirmişler ya bana hiç yaramadı bi zaman sonra bir kere bile bi yerde kullansam mahvoluyor saç derim

PiTi bende bıraktım hem kaşıntı hem saç keçe gibi oldu. Saçımda boya var elidordan önce iyiydi ama elidorla yıkayınca gerçekten çok kötü oldu

• PiTi bunu yanıtladı.
                        • PiTi bunu beğendi.

Yasak_elma ben aldım birkere böyle bi mağazanın önünden iki tane elidor 30 tl :) aklıma bile gelmedi saçımı bi yıkadım öyle sert oldu ki .. tuvaleti yıkadım sonra:)