Rouge değiştirdim ya bir daha almam Elidor. Normalde Clear kullanırım zaten son 2-3 aydır elidora geçtim geçmez olaydım. Clear kullanmaya devam edicem o güzel geliyor saçıma
Tarihi geçmiş şampuan 😲
Rouge olabilir kuzum
Kuzulkurt işte bende aynısını dedim kasada kız yetkılıyı cagırdı açıkladılar üretim tarihi diye bende elıdor almıstım :) o gunden sonra sogudum nedense elıdordan :)
bitterdelisi24 yalan söylemişlerdir ya internetten araştırdım son kullanma tarihiymiş. Açıldıktan 12 ay sonra muhabbeti ayrı. Onunda ibaresi var 12m yazıyor mesela. Bende soğudum almam artık şampuanını 😂
Kuzulkurt bende baktım çoğu üretim yazmıs kafam karıştı en ıyısı baska markaya gec :)
Kuzulkurt Bende eve kasa arkasından Gliss almıştım o zaman seninki gibi kaşıntı falan değil de kepeklenme olmuştu. Meğer tarihi geçmiş bakmadan almıştım kampanyalı diye. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Evde kantaron yağı vardı, saç boyar gibi tarakla dipleri ayırıp yağı sıkıp deriye yedirerek masaj yaptım. Bir saat bekletip yıkadım. En son durulama suyuna bir kaşık sirke koydum. (Egzaman varsa sirkeyi ekleme) Yani şu işlemi sadece bir defa yaptım anında düzeldi. Zeytinyağıyla da olur, maksat kuruyan kepeklenen deriyi yumuşatıp canlandırmak.
Cildim çok kuru olduğundan 2 3 ayda bir yapıyorum. Hiç kepek problemim olmadı bir daha. 🥲
bitterdelisi24 aynen tövbe Elidor kullanmam zaten bir daha 🥲
zarifhanimşu kaşıntı geçmezse birde öyle yapayım 🥲
Benimki kampanyalı da değildi neden yaptılar bunu anlamıyorum bimden almıştım birazdan gidicem bakıcam şampuanlara tarihi geçen varsa fotoğraf çekip Şikayetvara yazıcam 🤭
Ecelisa başka bir sebep olamaz çünkü farklı bir ürün kullanmadım her zaman kullandığım şeyler hepsinin tarihi geçmemiş sadece şampuanın geçmiş 🙂
Kuzulkurt o zaman nazik bir şampuanla nemlendirici özelliği olan kurutucu içerik olmayan alkol denat ya da salisilik asit içermeyen bir şampuan kullanmanızı tavsiye ederim aklıma suan otaci nin güllü nemlendirici şampuanı geliyor ama içerik listesini tam hatırlamıyorum. Ilık su ile 1 kere sampuanlayip sadece yıkayın ve mümkün olduğunca sac dibine bakimlar yaparak nemlendirmeye çalışın ya da kendi yağı ile nemlensin sac zaten her saçın buna ihtiyacı var umarım geçer 🙂
gshande çok teşekkür ederim yarın çıkıp bakayım otacının şampuanına 🥲
Anilla onu bir ara bende kullandım sonra içeriğini değiştirmiş dediler bıraktım. Elidorun pembesi normalde çok güzeldi de ilk defa böyle bir şey yaşadım ya 🙄
Anilla kuzenim kuaför benim o demişti eskisi gibi güzel değil diye 🥲
Kuzulkurt uzun uzun zaman oldu elidoru bırakalı hiç tarihine bakmamıştım ama ne zAman kullansam kafamda sivilceler çıkıyordu aynen dediğin gibi aşırı kaşınmam oluyordu. Belki de benimkilerinde tarihi geçmişti ya da bu şampuanın içindeki bana yaramıyordu bilmiyorum ama kötü bi şampuan bence eskisi gibi değil
Kuzulkurt Belki orjinal elidor değildir.Cok duyulmuş şampuan markalarının merdiven altı imalatı yapıldıgını piyasaya sürüldüğünü orjinallerinden gözle fark edilmedigini duymuştum heatsohulders şampuanında sahtesi var cok demekki elidorunda cıkarılmış
PiTi büyük ihtimalle içeriğini değiştirmişler çünkü cidden böyle değildi. Elidorun başka ürünlerini kullanıyorum ve inanılmaz güzel geliyor saçıma