Kuzulkurt Belki orjinal elidor değildir.Cok duyulmuş şampuan markalarının merdiven altı imalatı yapıldıgını piyasaya sürüldüğünü orjinallerinden gözle fark edilmedigini duymuştum heatsohulders şampuanında sahtesi var cok demekki elidorunda cıkarılmış
Tarihi geçmiş şampuan 😲
PiTi büyük ihtimalle içeriğini değiştirmişler çünkü cidden böyle değildi. Elidorun başka ürünlerini kullanıyorum ve inanılmaz güzel geliyor saçıma
Yasak_elma bir ara bizim burdaki pazarda da vardı öyle doldurma şampuan satıyorlardı. Ama bunu bimden aldığım için doldurma vs olmayacağını düşündüm çünkü koskoca marketler zinciri yani 🥲
Yasak_elma gratisten aldım ya dandik biyer olsa hadi dicem tamam ama :) bilemedim kafamda deli sorular
- Düzenlendi
bitterdelisi24 bilemedimki canım şimdi belki kuzulkurtun aldıgı sahte üründür bunu kimse baksa bile bilemiyor.En guvenilir markatten bile alsan sahte cikma ihtimali var.En iyisi eczaneden almak galiba🤷♀️
PiTi bende bıraktım hem kaşıntı hem saç keçe gibi oldu. Saçımda boya var elidordan önce iyiydi ama elidorla yıkayınca gerçekten çok kötü oldu
PiTi İnşallah bulurum teşekkür ederim 🥰
Yasak_elma ben aldım birkere böyle bi mağazanın önünden iki tane elidor 30 tl :) aklıma bile gelmedi saçımı bi yıkadım öyle sert oldu ki .. tuvaleti yıkadım sonra:)
bitterdelisi24 Onlar hep sahte ürünler işte iki şişesini yoksa 30a verirlermi🙄Herseyin ama herşein sahtesini cıkartıyorlar orjinal şişlerine,paketlerine koyuyorlar kimse anlamıyor.Düşunebiliyormusun nescafenin bile sahtesi varmış😕
Yasak_elma dur bakalım daha neler cıkıcak.. yakında hersey yapay yicez zaten :) yapay et yapay peynır yapay zeytın 🤦🏽♀️😂
bitterdelisi24 yapay et var yapay soyadan yapilan vegan peynirde var bi zeytinimiz kaldı hayırlısı diyelim🙊
Yasak_elma ben yemem yiyenlere afiyet olsun 🤤🤦🏽♀️😂
bitterdelisi24 Allah mecbur bırakmasın😖
Yasak_elma amin amin sonumuz Çin gibi olmasın da 🙈😂
bitterdelisi24 Aman allah korusun onlar ne bulursa yiyor biz türkler öyle değiliz seçiciyiz 🤷♀️
Yasak_elma bunu ıcımden okurken esımde Allah korusun dedi aynı an baska bırsey ıcın tv de de Allah korusun lafı gectı … ben şokkkkk
bitterdelisi24 Eşin senin içinden okuduğunu dışından okumuş tesadüfen😂😂Yorumumu görmüş gibi kız tesadüfe bak😂😂
Yasak_elma ee tv de ki ne alakaydı :) töbe töbe :) tesadüfün de böylesi 😂