Cicekliperde aslında şu an yaptığınız şey için çok güzel bir atasözü biliyorum her cinsellik postuna ahlaksızlık pisliklik vs yazan hanımefendi ama söylemiyorum neden biliyor musunuz çünkü biraz ahlaksız olacak. İki kişi konuşuyoruz bana dil ve anlatım dersi vermeye calismaniza gerek yok. Ya da diplomanız yoksa avukatlık yapmanıza di mi ?

_Mandela_ ben ne zaman ahlaksızlık yazmışım ? Anal postlarına yazmışımdır tek ona da ahlaksızlık yazmadığıma eminim. Sadece doğru bulmadığım şeyi söylerim. Bir dahakine beni hafızanıza iyi kaydedin. Siz de bilmediğiniz bir terimi biliyormuş gibi davranmayın o zaman. Yazan arkadaşın düşüncelerine katıldığım için size cevap yazmadım beğendim geçtim bilmem farkında mısınız? Ama çok istiyorsanız ve böyle de bir ithamınız var o zaman size bundan sonra ahlaksız diyebilirim. İlkokul üçüncü sınıf seviyesi mi desem ya da ayna ayna diye bağırsam daha iyi anlarsınız sanırım. Bir de aklınız sıra boku sansürlemişsiniz. Daha çok şey söylerim de anlayabilecek potansiyel görmüyorum sizde. Bu arada sinirinizi çıkaracağınız en son kişi benim kocanızla olan “çocukça olayınıza” cevap dahi yazmadım çünkü.

Dil anlatım değil Edebiyat dersi verdim. İstersen daha da verebilirim.

Cicekliperde böyle bir.platform da olmak sizi bayağı dilli biri haline getiriyor herhalde ama dediğim gibi basit mahalle kavgaları bana göre değil sizin seviyenize inip sizinle asla tartışmam ama ahlaksız vs gibi bir hakarette bulunursaniz aynı karşılığı alırsınız. Ayrıca size bana sen deme haddini vermedim mesafenizi koruyun bence

_Mandela_ o kadar alakasız bir cevap vermişsin ki. Ya seviyenize inmek diyorsun daha yazdıklarımı anlayamıyorsun. İner misin bir seviyeme hadi bekliyorum. Gerçek hayatta da gayet dilli biriyimdir. Kitap okumanı tavsiye ederim. Okursan sen de güzel cümleler kurup güzel cevaplar verebilirsin.

Basit mahalle kavgalarından uzak duran biri üçüncü kişiye de eheheh ya da avukatı mısın, gibi cümleler kurmaz.

SEN de benim yazmadığım şeyleri ben yazmışım gibi söyleyemezsin. Beni takip ediyorsan düzgün takip et bari.

_Mandela_ madem kocanızı bu kadar sevip kıymet veriyorsunuz burda bu kadar kadının ağzına sakız etmeyin şikayet edip. Siz kendiniz zaten bir ton hakaret etmişsiniz. Siz kocanıza böyle der böyle bir platformda gelip böyle şeyler yazarsanız başkaları da kocanıza her şeyi der. Cüreti sizden ve sizin eşinize karşı kullandığınız üsluptan buluyorlar. Bu kadar zorunuza gidiyor madem kocanıza laf edilmesi gelip burda hiç tanımadığınız insanlara kocanızı şikayet etmeyin.