Yasak_elma Glcan_trr Ben ilk gordugumda gercek sandım fotosopla yapıliyormuş yani sonunda bim bunuda getirdi desinler diye🤭🤭
Yasak_elma Kuzulkurt kiz inan sop oldugunu bilmiyordum sonra baktim yorumlara anladim saka olduğunu😁 TombulHatun
TombulHatun Yasak_elma Bunu şoplayıp yayan kim çok merak ediyorum akım haline getirdiler bende kendi fotomo koyup online muhasebeci diye şop yapayım 100 TL 😂😂
Nietzsche Rouge a101 tekne satışı yapıyor bu hafta 80 bin tl 😂bu haberi duyan halkımız böyle minik komikliklere başladı😂😂😂
Rouge Kuzulkurt dkddkdkskd @TombulHatun üsenmeden paylaştıgınız için teşekkürler karnıma agrı girdi hahahaha cok iyi
Kuzulkurt TombulHatun Aktüelde kadın doğumcu da var happy momculara duyrulur 😂 Bunu halama attım inşallah damat adayı da gelir diyor kendisi bekar 😂😂
Yasak_elma Kuzulkurt Benim sana yaptığım yorumlara neden cevap vermiyorsun?Aramızda bi tartışma bi anlasmazlık geçtide benmi bilmiyorum?Yoksa sende kendi kendine çocuk gibi küsen zavallılardanmısın?
TombulHatun Kuzulkurt yahaha çok iyi yarın bimin kapısında işe başlıyorum 😂 Kız ben şokta mı başlasam orada kimse yok henüz mekanı ben tutarım 😂
TombulHatun Kuzulkurt aa gençmiş benim adayımın yaşı var olmaz 😂 hala benden küçük öyle hala mı olur ya 😂😂
Fatgi_ Kuzulkurt o halaya hemen 3 seçenek sunabilirim benle iletişime geç dostum 🤣 bizde kız bulamıyoruz şaka gibi 🤦🏻♀️