Rouge Kuzulkurt dkddkdkskd @TombulHatun üsenmeden paylaştıgınız için teşekkürler karnıma agrı girdi hahahaha cok iyi
Kuzulkurt TombulHatun Aktüelde kadın doğumcu da var happy momculara duyrulur 😂 Bunu halama attım inşallah damat adayı da gelir diyor kendisi bekar 😂😂
Yasak_elma Kuzulkurt Benim sana yaptığım yorumlara neden cevap vermiyorsun?Aramızda bi tartışma bi anlasmazlık geçtide benmi bilmiyorum?Yoksa sende kendi kendine çocuk gibi küsen zavallılardanmısın?
TombulHatun Kuzulkurt yahaha çok iyi yarın bimin kapısında işe başlıyorum 😂 Kız ben şokta mı başlasam orada kimse yok henüz mekanı ben tutarım 😂
TombulHatun Kuzulkurt aa gençmiş benim adayımın yaşı var olmaz 😂 hala benden küçük öyle hala mı olur ya 😂😂
Fatgi_ Kuzulkurt o halaya hemen 3 seçenek sunabilirim benle iletişime geç dostum 🤣 bizde kız bulamıyoruz şaka gibi 🤦🏻♀️
TombulHatun Kuzulkurt a101 lüks takılıyor oraya yat alanlar gidiyor fiyatı yüksek tut ucuza gitme sende 😂😂
TombulHatun Kuzulkurt ya kürtlükle alakası da yok aslında benim annemin teyzesi annemden küçük mesela 😂😂
Kuzulkurt TombulHatun hep böyle şakalar yapılıyor ya instada ondan dedim şükür benden küçük halam amcam vs yok sadece yaşlarımız yakın 😂