Eşimin yakın arkadaşinin eşi 😨
Asafmoms yani yakın olmak zorunda değilsin herkes herkesi sevmek zorunda degıl elektrik almadıysan mesafe koy dıgum günü var dıyorsun asla gitme mesela
@Asafmoms canim eşinin ortağı eşin muhatap olsun sen eşiyle hiç muhatap olma yıldızımız herkesle uyacak diye bsey yok ayrıca sen çok cici davranmissin o haddini aşmış istersen çocuğumu hergun gönderirim onu ilgilendirmez ki egerki kocası sikayetciyse senin kocana söyler bu konunun muhatabı o kadın değil hadsiz şey bosver mesafe koy samimi olma gördüğün yerde merhaba de ama sınırı öyle bi ciz ki anlasın
Asafmoms gitmem aynen ona onun davrandığı gibi davranırım soğuk ve görmemezlikten gelirin nasıl bir üsluptur bu karşısında ki bir çocuk yaptığı çok terbiyesizce hem size hem çocuğunuza
bitterdelisi24 gitmek istemiyorum hiçbir yakinligimda olsun istemiyorum eşimin ortakları oldukları için istesem de istemesemde görüyorum denk geliyoruz ara ara
Elifdurununannesi haklısın canım ama bnmde merak ettiğim o yani işyerindeki herşeye oraya gelmemesine rağmen hakim demekki eşi anlatıyor herseyi
karamellicappuccino ay zaten en çokta ona sinirim bozuldu oğlum ağladı bende çok kötü oldum
Asafmoms valla iyi dayanmışsınız tebrik ediyorum
Aynen