Kızlar olamıyorum evlendiğimden beri eşimde farkında yapmaya çalışıyor ama olamıyorum
Orgazm olamama
Canım klitoral rahatlama oluyorsan onu ilk önce bırak. Gözlerini kapatiyorsan ilişki sırasında kapatma inadına eşine bak zevk aldığına onun zevki ile sende sevke geliyorsun. Ve kucak pozisyonu deneyin
Zdzdzd bnde 5 yıllık evliyim
Zdzdzd 4 yıldır aynı dertten muzdaripim🙄olmuyor olmuyor…
Sjsjsj kız buna yat kalk şükret 4 yıldır 1 defa bile olmadı ya o kadar uğraşıyoruz yok olmuyor
Bende olamiyom soyliyemiyorumda otaniyodum
Zdzdzd kesinlikle aynı sorun bende de var asla zevk alamıyorum napmam lazım
Zdzdzd
Aynı sorun bende de var ilişki esnasında olamıyorum eşim kendi yapıyor öyle oluyorum🤦🏼♀️
sosyolog1kadin 4 yıldır bendede durum aynı çok nadir oluyorum
Glcan_trr bende 1 defa bile olmadı nasıl bişey bilmiyorum eşimde üzülüyor uğraşıyor benim için
sosyolog1kadin neler yaptınız da olmadi belki bizde ise yarar 😄
sosyolog1kadin peki doktorq felan gittin mi neden olmuyor bendede olmaz ama anca 4 ayda bir 1 defa olur
Sevdalugunhicsarmadi yani g noktasını bulup baskı yapmaya çalıştık yok olmadı. Klitoriste de yeterince olmuyor tatmin etmiyor asla ilkte olmuyor diye 2. Yapıyoruz daha uzun sürdüğü için
Glcan_trr hayır gitmedim ama benim dikkatim çabuk dağılıyor bence ondan yani kendimi vermeye çalışıyorum eşim bişey diyince yada pozisyon değişince dikkatim dağılıyor
- Düzenlendi
sosyolog1kadin Acaba ilişkide konuşmadığınız için olabilir mi? Şahsen hiç konuşmadan birliktelik yaşasam sanırım ben de olamazdım ki ilk 1.5 yıl hiç olmadım onca uğrasa rağmen. Ama ne zaman renk geldi ilişkimize o zaman sorun otomatik çözüldü.
Bende olmuyorum yapmadığı kalmıyor vajinal ne klitoral farklı mı bilmiyorum ama kendim yapınca klitoristen oluyorum ama eşimle 1 kere oldu sadece 3 yılda onu da ondan öğrendim ama sonra olmadı eşimde çok istiyor
rafadanyumurta aslında eşim konuşur renkte katarız öyle hep aynı olmaz bende konuşurum ama sınırlıdır argo kullnmam sadece. Onun dışında benim biraz takıntım var eliyle özel bölgesine dokunduktan sonra göğsümü ellemesini istemem etrafa dokunsun istemem bunu yapınca söylerim dokunma dikkat et diye
sosyolog1kadin ahahahahha ay yerlere yattım kız o anın büyüsünü bozuyosun olamaman normal bu durumda😄😄