sosyolog1kadin yemek yapmak istemiyorum. Yine hayattan bezmişliğim geldi. Ütü yapayım diye odaya geldim ütü masasının altına uzandım . Bebe uyanmadan yapaydım iyiydi.

Cicekliperde haha normal hepimiz böyleyiz iş yapınca uyusaydım diyorum uyuyunca da keşke işimi yapsaydım diyorum böyle böyle geçiyor günler 😂kaç aylık senin bebiş

Amannebileyim kiz ondan kolay ne var. Uyumadan önce ekmek arası gömeceksin hergün tatlı yiyeceksin börek çörek makarnayı bile ekmekle yiceksin al sana garanti 1 ayda 5 kilo 😂😂

sosyolog1kadin Yok anacım o dediğin bende olmuyor 😂 ekmek arasını geçtim hamur işi kilo aldırıyor diye her gece 12-1 gibi bir tabak mantı yapıp yiyordum olmuyor bende 😂

Mujahide_esved sabah kalktiginizda kahve yada nescafe icin kahvaltinizi oglen saatlerinde yapın aksam uzeride en gec 7 de yemek yiyin ama karbonhidratli yiyecekleri hayatinizdan mutlaka cikartin bol bol sivi tuketin aciktiginiz zaman badem findik gibi kuruyenisler ile bastirin acliginizi aksam 7den sonra meyve dahi yemeyin bol bol kahve veya sivi icecekler tuketin aksamlarida mekik ve squat yapin 52 ile hamile kalip 86 ile doguma girdim bu sekilde beslenerek 4 ayda 59 kg ye dustum daha fazlada vermek istemiyorum yuzum cok cokuyor. Bu sekikde devam edin hizli bi sekilde kilo verdiginizi fark ediceksiniz

Mujahide_esved valla ben hiçbirsey yapmıyorum oğlum sağolsun sabahtan akşama kadar evde koşturuyoruz yerinde durmuyor e buna ev işleri de eklenince 60 kiloyla hamile kalfım 75 le doğuma gittim 9 aydır 55 kiloya düşmüşüm bu gidişle bekar halime dönücem 50 kilo en sevdiğim 😄

Mujahide_esved 8 16 orucuyla asiri
          ve sıkı diyet yapmadan kilo verdim ben. Hergün spor ya da az da olsa yurüyüş de yapıyorum ve emziriyorum.

4 gün sonra

Mujahide_esved ben 57 kiloya dusmusum koy işi yoruyor sureklı kosturmaca olunca